reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Gratulacje dla Lux!

Co do buntu krzykow kladzenia sie i tupania to moj pasierb sprobowal to na mnie 2 razy i na tym zakonczyl. kompletnie nic do niego nie mowilam wtedy ani nie probowalam go powstrzymac. po wszytkim go wynioslam do drugiego pokoju i powiedzialam ze nie zgadzam sie na takie zachowanie i ma wrocic jak sie uspokoi. po drugim razie wiecej nie probowal. ale on mial wtedy 4 lata i jest zdrowy (chociaz troche nadpobudliwy). na pewno trzeba wyznaczac dzieciom granice z tym ze wiadomo jesli maja jakis problem zdrowotny to trzeba to robic umiejetnie zgodnie z rad specjalisty

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Gratki Lux [emoji322] [emoji322] [emoji322]

Kuzwa człowiek wchodzi na forum po ciężkim dniu a tu trzy strony o pączkach [emoji13] [emoji13] idę wpierdzielić jakąś czekolade [emoji23] [emoji23]

Moja Zu zrobiła siku trzy razy na kibelek [emoji322] [emoji322] postęp [emoji4] [emoji4]

cb7wugpju04jz4q8.png

Gratulacje dla Lux!

Co do buntu krzykow kladzenia sie i tupania to moj pasierb sprobowal to na mnie 2 razy i na tym zakonczyl. kompletnie nic do niego nie mowilam wtedy ani nie probowalam go powstrzymac. po wszytkim go wynioslam do drugiego pokoju i powiedzialam ze nie zgadzam sie na takie zachowanie i ma wrocic jak sie uspokoi. po drugim razie wiecej nie probowal. ale on mial wtedy 4 lata i jest zdrowy (chociaz troche nadpobudliwy). na pewno trzeba wyznaczac dzieciom granice z tym ze wiadomo jesli maja jakis problem zdrowotny to trzeba to robic umiejetnie zgodnie z rad specjalisty

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Grama moje dziecko w niedziele skonczy 18 miesiecy wiec ten sposob nie wiele wskura :-) poki co wprowadzilismy kare, ale tylko za bicie - pobyt w kojcu . Jak wpada w zlosc staram sie przerywac ataki furii bez krzykow czy zlosci , bo to powodowalo bledne kolo, a jak spokojnie podchodze do tych atakow szybciej go z nich wybic :-)

reklama
Do góry