reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Gratki Lux [emoji322] [emoji322] [emoji322]

Kuzwa człowiek wchodzi na forum po ciężkim dniu a tu trzy strony o pączkach [emoji13] [emoji13] idę wpierdzielić jakąś czekolade [emoji23] [emoji23]

Moja Zu zrobiła siku trzy razy na kibelek [emoji322] [emoji322] postęp [emoji4] [emoji4]

cb7wugpju04jz4q8.png
Gratki dla córci :-)

reklama
Tak, i strasznie ciężko znaleźć wygodną pozycję. Na plecach w ogóle nie mogę leżeć, a bardzo lubię. W nocy się budzę na plecach i potem się ruszyć nie mogę.

f2w3yx8d53zjrig5.png
Ja wstaje co godz siusiu :/ a budze się często przez to wlasnie ze pozycje do spania ciezkie i wtedy nie ma zmiluj wycieczka do wc :/

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje Lux ! To nam chłopaki rosną w siłę :)

Siedzę teraz i rozmyślam o tych paczkach ! Mam taką ochotę na z nadzieniem różnanym (jak nigdy!), już przejrzałam internet, gdzie najlepsze w Warszawie i jutro nie wpuszcze M do domu bez słodkiej paczuszki [emoji16]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry