reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jakieś dwa tyg. temu bolały mnie okropnie, przy wstawaniu, siadaniu itp. ale na szczęście przeszło, to chyba jakiś nerw był. Teraz bolą jak długo stoję albo chodzę.

A u nas otworzyli pączkarnie i pączki jakie tam są naprawdę wymiatają:D mają różne smaki np. milkyway, lion, rafaello, mars, sernikowe, mniam ;)

Omg!!!! Chcę te paczki!!!!!!!!!!
Zjadłabym[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Pocieszam sie Michalkami i kasztankami z pl które znalazłam w szafce [emoji6][emoji7]
Mnie plecy też bolą jak pochodzę lub dłużej postoje do tego czuje ze brzuch mnie ciągnie wtedy do dołu.

reklama
A u nas otworzyli pączkarnie i pączki jakie tam są naprawdę wymiatają:D mają różne smaki np. milkyway, lion, rafaello, mars, sernikowe, mniam ;)
w szczecinie jest lodziarnia, gdzie sami robią lody i można zjeśc bazyliowe:D a nawet o smaku paprykarzu! Tzn teraz sa chyba tylko takie typowo letnie (owocowe,rafaello itd) ,ale te paprykarzowe to bym z chęcią wsunęła:]

w szczecinie jest lodziarnia, gdzie sami robią lody i można zjeśc bazyliowe:D a nawet o smaku paprykarzu! Tzn teraz sa chyba tylko takie typowo letnie (owocowe,rafaello itd) ,ale te paprykarzowe to bym z chęcią wsunęła:]
[emoji33][emoji33][emoji33]
Ani bazyliowe ani paprykarzowe nie przyszły by u mnie.

Hahaha AZ sie poplakalam ze smiechu bi jak przeczytalam Te rodzaje paczkow to sobie pomyslam o matko jakie to obrzydluwie slodkie chyba nikt tego nie kupuje

...a potem post Joshi :)
No co Ty. Im słodsze tym smaczniejsze. Nawet dzieci nie lubią tak słodkiego jak ja. Ja się potrafię zajadać ozdobami do tortu z lukru plastycznego i dla mnie to jest pycha. Jak byłam dzieckiem, to łyżeczką wyjadałam sam cukier z cukiernicy. :-p

Mamy też w szczecinie pączkarnie babci janci i oni tam mają wlasnie takie paczki z rafaello, milky way, bananowe itd... dla mnie rafaello wymiatają [emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Omg!!!! Chcę te paczki!!!!!!!!!!
Zjadłabym[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Pocieszam sie Michalkami i kasztankami z pl które znalazłam w szafce [emoji6][emoji7]
Mnie plecy też bolą jak pochodzę lub dłużej postoje do tego czuje ze brzuch mnie ciągnie wtedy do dołu.

Joshi wyślę Ci pocztą:p

O kurczę, lody paprykarzowe, chyba bym się nie skusiła;) ale każdy ma swoje smaki no i trzeba przyznać że są oryginalne i pewnie jedyne w swoim rodzaju :)

Hahaha AZ sie poplakalam ze smiechu bi jak przeczytalam Te rodzaje paczkow to sobie pomyslam o matko jakie to obrzydluwie slodkie chyba nikt tego nie kupuje

...a potem post Joshi :)

A wręcz przeciwnie, są mega kolejki po te pączki i trochę się trzeba nastać żeby je kupić:-) :) ja też lubię słodkie i jedliśmy np. rafaello, pycha, nigdzie nie ma takich ;)

reklama
Co wy dzisiaj z tymi paczkami [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Siooooooo!!! [emoji6][emoji6][emoji6]
Mi się chce od tygodnia ale tutaj w de nie ma takich polskich pączków [emoji24]

Do góry