reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Joshi wyślę Ci pocztą:p

O kurczę, lody paprykarzowe, chyba bym się nie skusiła;) ale każdy ma swoje smaki no i trzeba przyznać że są oryginalne i pewnie jedyne w swoim rodzaju :)

A wręcz przeciwnie, są mega kolejki po te pączki i trochę się trzeba nastać żeby je kupić:-) :) ja też lubię słodkie i jedliśmy np. rafaello, pycha, nigdzie nie ma takich ;)
Och dzięki Ci dobra kobieto [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Co do lodów paprykarzowych napewno mają oryginalny smak i walą..... Ryba [emoji6]

w szczecinie jest lodziarnia, gdzie sami robią lody i można zjeśc bazyliowe:D a nawet o smaku paprykarzu! Tzn teraz sa chyba tylko takie typowo letnie (owocowe,rafaello itd) ,ale te paprykarzowe to bym z chęcią wsunęła:]
O fe, lody paprykarzowe ? To musi byc niedobre [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No co Ty. Im słodsze tym smaczniejsze. Nawet dzieci nie lubią tak słodkiego jak ja. Ja się potrafię zajadać ozdobami do tortu z lukru plastycznego i dla mnie to jest pycha. Jak byłam dzieckiem, to łyżeczką wyjadałam sam cukier z cukiernicy. :-p
Tak jak moj maz [emoji23]

Oj a mnie boli brzuch bo córa mi sie zbuntowala i nie chciala isc do domu, a my dosc troche schodow mamy i musialam ja wniesc bo nie zostawie jej samej a musialam sobie zjesc bo mnie juz mulilo z glodu ale nie przegadalam jej bo uparciuch i zaczela sie drzec na pol wsi [emoji20] musialam ja wniesc do nas na gore i brzuch mnie boli i ogolnie myslalam ze umre zaraz tak mi slabo bylo [emoji20] ale juz jest lepiej, maluch sie rusza, mam nadzieje ze nic sie nie stanie. A córcia tez sie uspokoila zaraz jak dotarlysmy do domu, ale nie obeszlo sie bez dwoch ugryzien w ramie po drodze, az mam krwiaczka heh [emoji20]
Szczerze mowiac myslalam ze corce juz przechodza te napady, a dzis znowu.. do teraz sobie radzilam, ale dzis nie wiem co jej sie stalo, tak jakby wrocilysmy do punktu wyjscia, takie mam wrażenie..

reklama
Oj a mnie boli brzuch bo córa mi sie zbuntowala i nie chciala isc do domu, a my dosc troche schodow mamy i musialam ja wniesc bo nie zostawie jej samej a musialam sobie zjesc bo mnie juz mulilo z glodu ale nie przegadalam jej bo uparciuch i zaczela sie drzec na pol wsi [emoji20] musialam ja wniesc do nas na gore i brzuch mnie boli i ogolnie myslalam ze umre zaraz tak mi slabo bylo [emoji20] ale juz jest lepiej, maluch sie rusza, mam nadzieje ze nic sie nie stanie. A córcia tez sie uspokoila zaraz jak dotarlysmy do domu, ale nie obeszlo sie bez dwoch ugryzien w ramie po drodze, az mam krwiaczka heh [emoji20]
Szczerze mowiac myslalam ze corce juz przechodza te napady, a dzis znowu.. do teraz sobie radzilam, ale dzis nie wiem co jej sie stalo, tak jakby wrocilysmy do punktu wyjscia, takie mam wrażenie..

Znam to skądś. Staram sie nie wychodzic sama z malym daleko bo jak kładzie sie na ziemi rzuca sie itd to ciezko mi go utrzymać. A ugryzienia mam w ramie i nad cycem. Az mi sie siniaki porobily. Ciesze sie ze jedziemy na ta diagnozę w sierpniu. Zobaczymy co jest nie tak i jak mu pomoc. Ogolnie to taki slodziak ale czasami jak wpadnie w szał to nie wiem co z nim zrobic.

Do góry