reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

No nie no pączki wszelkiej maści to ja jeszcze rozumiem, ale lody paprykarzowe??? zaraz będą o smaku śledzi, ogórków konserwowych i czosnkowe. fuj.
a jakby tak zjesc paczka z nadzieniem paprykarzowym?:)))
taka fantazja ciezarowki...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Drogie Ciocie oto Nataniel ♥

Załączniki

• Zdjęcie0349.jpg
    Zdjęcie0349.jpg
    562,8 KB · Wyświetleń: 108
Oj a mnie oli brzuch bo córa mi sie zbuntowala i nie chciala isc do domu, a my dosc troche schodow mamy i musialam ja wniesc bo nie zostawie jej samej a musialam sobie zjesc bo mnie juz mulilo z glodu ale nie przegadalam jej bo uparciuch i zaczela sie drzec na pol wsi [emoji20] musialam ja wniesc do nas na gore i brzuch mnie boli i ogolnie myslalam ze umre zaraz tak mi slabo bylo [emoji20] ale juz jest lepiej, maluch sie rusza, mam nadzieje ze nic sie nie stanie. A córcia tez sie uspokoila zaraz jak dotarlysmy do domu, ale nie obeszlo sie bez dwoch ugryzien w ramie po drodze, az mam krwiaczka heh [emoji20]
Szczerze mowiac myslalam ze corce juz przechodza te napady, a dzis znowu.. do teraz sobie radzilam, ale dzis nie wiem co jej sie stalo, tak jakby wrocilysmy do punktu wyjscia, takie mam wrażenie..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas podobnie chociaz mysle ze to dopiero poczatek. Napady zlosci, krzyku , buntu , gryzienia zaczely sie jak wróciłam do pracy , a pozniej nasilily jak zaszlam w ciaze . Nasz terapeuta stwierdził , że jest to spowodowane tym, że dziecko czuje że sie zmienila sytuacja i to chec zwrocenia uwagi . Fakt jest taki, ze nasze dziecko z racji wszystkich problemow od urodzenia byl szczegolnie traktowany , bieglam na kazde pisniecie , nie spuszczalam go na moment z oka , zreszta dalej tak jest. Wiem ,ze zbyt poblazalismy , ale musielismy wprowadzic zasady .
Iza dobrze , ze juz lepiej sie czujesz :-)

Drogie Ciocie oto Nataniel ♥
O matko podobny do mojego :D
Gratulacje!!!!

U nas podobnie chociaz mysle ze to dopiero poczatek. Napady zlosci, krzyku , buntu , gryzienia zaczely sie jak wróciłam do pracy , a pozniej nasilily jak zaszlam w ciaze . Nasz terapeuta stwierdził , że jest to spowodowane tym, że dziecko czuje że sie zmienila sytuacja i to chec zwrocenia uwagi . Fakt jest taki, ze nasze dziecko z racji wszystkich problemow od urodzenia byl szczegolnie traktowany , bieglam na kazde pisniecie , nie spuszczalam go na moment z oka , zreszta dalej tak jest. Wiem ,ze zbyt poblazalismy , ale musielismy wprowadzic zasady .
Iza dobrze , ze juz lepiej sie czujesz :-)

Mój mnie dzisiaj w cyca dzianął. Na spacery to w wózek i jest bardzo grzeczny, umie nawet po mieście za rączkę chodzić... Ale jak zobaczy autka na zetony lub światełka to diabełek istny!!!!
W domu z szafek cukier wyciąga, zabawki muszą być na podłodze i koniec...
Kable i odkurzacz to jego pasja, nie daj Boże zobaczy drukarkę...
Większość dzieci przechodzi taki bunt, trzeba być cierpliwym i czekać.
Ale ja też potrafie hulnac porządnie, bo cierpliwość ma swoje granice

reklama
Do góry