reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Grama gratki udanej wizyty. Cieszę sie ze wszystko dobrze. Doskonale cie rozumiem. Ja tez sie zamarywiam tylko mam inny kierunek mysli. Boje sie o swoją szyjke i wody plodowe. Taki schiz mam od paru tyg. A ze jeszcze mam duzo wydzieliny i mi caly czas mokro tak to wiadomo co myślę.

Antiope jak tylko wyjdziesz od lekarza to pisz bo my wszystkie na wiesci czekamy :)

Napiszę od razu jak wrócę, bo ja z internetu tylko w domu korzystam.

reklama
Dzień dobry

Moja córka kończy dziś dwa lata [emoji320] [emoji322] [emoji320] [emoji322]

A my jedziemy do domu

Miłego dnia życzę

cb7wugpju04jz4q8.png

Grama gratki udanej wizyty. Cieszę sie ze wszystko dobrze. Doskonale cie rozumiem. Ja tez sie zamarywiam tylko mam inny kierunek mysli. Boje sie o swoją szyjke i wody plodowe. Taki schiz mam od paru tyg. A ze jeszcze mam duzo wydzieliny i mi caly czas mokro tak to wiadomo co myślę.

Antiope jak tylko wyjdziesz od lekarza to pisz bo my wszystkie na wiesci czekamy :)

Mam podobne obawy... Poszłam dziś do innego lekarza sprawdzić szyjkę po tym plamieniu, które miałam niedawno i trafiłam na takiego chama i buraka, że prawie się popłakałam...

reklama
Do góry