reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie tez od początku kopie tylko z lewej strony i podobno dziewczynka.

Czytam was regularnie ale nie mam sily sie udzielać. Brzucho mnie mocno boli i zastanawiam sie od czego. Zobaczymy jak to dalej będzie wyglądać.

No i Kolejna daje mi nadzieję [emoji7][emoji7][emoji7]
U nas tylko lewa strona bombardowana czasami środek.
Tyle że wciąż mam przed oczami to coś między nogami, coś odstajacego co było na ostatnim usg [emoji6] i wtedy moje nadzieję na corcie maleją do zera [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Odpoczywaj, i lez ile się da.

reklama
No i Kolejna daje mi nadzieję [emoji7][emoji7][emoji7]
U nas tylko lewa strona bombardowana czasami środek.
Tyle że wciąż mam przed oczami to coś między nogami, coś odstajacego co było na ostatnim usg [emoji6] i wtedy moje nadzieję na corcie maleją do zera [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Odpoczywaj, i lez ile się da.
Właśnie sie polozylam ale synek jest chory i caly tydzien jest w domu a teraz ma 3 tyg ferii. Jest dzis strasznie niegrzeczny i nie chce zaliczyc drzemki w południe przez co ma jeszcze gorszy humor a ja nie mam dzis sil. Zaczęło sie wczoraj wieczorem a dzis kontynuacja. Jeszcze sie nachodzilam po lekarzach ostatnio bo on tak brzydko oddycha. Dzis go na kontroli mialam u laryngologa wiec mozna sobie wypbrazic jak chetnie czekał w kolejce. Bede ryczec dzis tak nie mam siły:( do tego mam opatrunek w uchu bo znowu mam zapalenie :( to sie poskarzylam. Rzadko mam taki humor ale dzis wymiekam. Niech ten mężu z pracy wraca i pomoze przy malym :(

Poddalam sie. Ide dzis na 13:45 na usg. Mam zle przeczucia od 3 dni i nie umiem uslyszec Zosi detektorem (2 razy probowalam a wczesniej nie mialam problemow). Poplakalam sie przez to wczoraj:( Licze ze to tylko panika. Opisze wyniki jak wroce.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Czekam niecierpliwie na Twoje dobre wiesci

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Lux ja jeszcze Tobie napisze zebys sie nie martwila. Ja w pierwszej ciazy najpierw schudlam 7 kg a pierwsze kg przytylam około 23 tyg. Mialam wtedy nadwagę i moj gin mi mowil ze w takiej sytuacji to normalne ze sie nie tyje. Dopoki dzidzius sie normalnie rozwija to jest ok

Właśnie sie polozylam ale synek jest chory i caly tydzien jest w domu a teraz ma 3 tyg ferii. Jest dzis strasznie niegrzeczny i nie chce zaliczyc drzemki w południe przez co ma jeszcze gorszy humor a ja nie mam dzis sil. Zaczęło sie wczoraj wieczorem a dzis kontynuacja. Jeszcze sie nachodzilam po lekarzach ostatnio bo on tak brzydko oddycha. Dzis go na kontroli mialam u laryngologa wiec mozna sobie wypbrazic jak chetnie czekał w kolejce. Bede ryczec dzis tak nie mam siły:( do tego mam opatrunek w uchu bo znowu mam zapalenie :( to sie poskarzylam. Rzadko mam taki humor ale dzis wymiekam. Niech ten mężu z pracy wraca i pomoze przy malym :(

Mam rownie zly dzien... Moj 6 letni syn doprowadzil mnie do łez i takich nerwow :/...

Kontrolę mam 13 lipca na 8 rano.
Nie plamie od tygodnia, więc myślę że tym razem uda mi się wytrzymać na ustalony termin a nie lecieć na łeb na szyję szybciej.
Normalnie pojawił u mnie się chyba pierwszy raz biały mleczny śluz taki jak powinien być os początku ciąży. Więc jestem dobrej myśli. Bo tak to zawsze podbarwiony był, albo plamienie.

Ale mimo wszystko gin i tak mnie skontroluje pewnie usg. I przez brzuch i dowcipnie też bo pewnie Szyjke bedzie chciał oglądać czy się nie skraca.

Ciężki przypadek trochę jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
u mnie na ostatnim usg i dopochwowo patrzyla i przez brzuch, jestem strasznie ciekawa czy w koncu poznam plec :) ja tez mam 13-tego usg

Lux ja jeszcze Tobie napisze zebys sie nie martwila. Ja w pierwszej ciazy najpierw schudlam 7 kg a pierwsze kg przytylam około 23 tyg. Mialam wtedy nadwagę i moj gin mi mowil ze w takiej sytuacji to normalne ze sie nie tyje. Dopoki dzidzius sie normalnie rozwija to jest ok

uspokoilam sie :) kurcze czlowiek sie niepotrzebnie martwi

reklama
Melduję ze u nas ok. Jaś zdrowy i dalej jest chłopcem i już tak zostanie.

Mam nadzieje ze u Was też ok :)
Antiope Ty też daj znać :)
No ja jeszcze 2,5 godziny.

Zdrówka dla synka. Mój też wciąż katarek i kaszel, ale poza tym ma dobry nastrój, nie ma gorączki, więc jak na razie poprzestajemy na syropkach i nebulizacji i nie wybieramy się do pediatry.

Mam rownie zly dzien... Moj 6 letni syn doprowadzil mnie do łez i takich nerwow :/...

Czym Cię tak zdenerwował?

Do góry