reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Moj teraz jest grzeczny. Bawi sie obok mnie ale rano w poczekalni u lekarza i potem jak go usypialam to byla tragedia. Az mi wstyd bylo za niego ze tak sie zachwouje. Rzucał autami kładł sie na podłogę kopał mnie. Masakra gdzie moje grzeczne dziecko sie podzialo. Kiedyś nie wierzylam w bunt dwulatka ale teraz jestem przekonana ze istnieje [emoji16]Mam rownie zly dzien... Moj 6 letni syn doprowadzil mnie do łez i takich nerwow :/...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Ma okres buntu na moje prozby ciągle mowi "gowno mnie to obchodzi. W dupie to mam"Sancia co ten Twoj synek narozrabial?
O ile cie to choć trochę pocieszy, powiem Ci ze ja tez mam ch..owy ale nie dzień a cały tydzień.Właśnie sie polozylam ale synek jest chory i caly tydzien jest w domu a teraz ma 3 tyg ferii. Jest dzis strasznie niegrzeczny i nie chce zaliczyc drzemki w południe przez co ma jeszcze gorszy humor a ja nie mam dzis sil. Zaczęło sie wczoraj wieczorem a dzis kontynuacja. Jeszcze sie nachodzilam po lekarzach ostatnio bo on tak brzydko oddycha. Dzis go na kontroli mialam u laryngologa wiec mozna sobie wypbrazic jak chetnie czekał w kolejce. Bede ryczec dzis tak nie mam siły do tego mam opatrunek w uchu bo znowu mam zapalenie to sie poskarzylam. Rzadko mam taki humor ale dzis wymiekam. Niech ten mężu z pracy wraca i pomoze przy malym
Mój mnie tak wkurza ze szału można dostać. Codziennie, kuzwa tylko drzwi otworzy do domu po powrocie z roboty a już ma przerabane [emoji23]
Mam takie nerwy, i się mu chyba za wszystko obrywa co przed ciąża nigdy nawet mnie nie draznilo. A teraz wkurzanie wszystko.
Trudno, nikt nie mówił że będzie łatwo i że tylko ja mam 9 miesięcy męczyć się.
Humorki to niestety jeden z objawów ciąży [emoji23][emoji108]niech chłop czasami nie zapomni żem ciężarna [emoji23]
Dokładnie mam taki tydzień
Uuu no to grubo.Ma okres buntu na moje prozby ciągle mowi "gowno mnie to obchodzi. W dupie to mam"
Mój ma też 6 lat, ale tak chyba by się nie odważył do nas powiedzieć.
Za to z bratem. Ty głupku, ty gnojku, Baran itp. Codziennie o coś się kłócą, szału można dostać. A za chwilę się przytulaja.
Masakra!
Mialas racje..wszystko ok tylko sie nisko zsunela prawie pod kosc lonowa. Szczegoly i fotki na wizytowym. Dzieki za kciuki i brawa dla Zosi bo jej mama to panikaraTrzymam kciuki, napewno to tylko nerwy i twoja panika. Po badaniu wrócisz spokojna i szczęśliwa, dobrze że idziesz.
Moje ostatnio też się nie ruszyło kilka dni, do tego miałam plamienia i leżąc na usg byłam pewna ze juz po wszystkim. A tu proszę pięknie bijące serduszko.
Nie martw się u ciebie napewno też tak będzie. Tętna nie możesz Znaleźć jak i nie czujesz ruchów no Zosia napewno zmieniła sobie pozycje.
Wszystko będzie dobrze. daj znać po wizycie. Trzymam kciuki.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Zosia ma matkę wariatke [emoji7][emoji7][emoji7]Mialas racje..wszystko ok tylko sie nisko zsunela prawie pod kosc lonowa. Szczegoly i fotki na wizytowym. Dzieki za kciuki i brawa dla Zosi bo jej mama to panikara
Ale naprawdę cie rozumiem, sama swiruje często!
Tuiles
Mialas racje..wszystko ok tylko sie nisko zsunela prawie pod kosc lonowa. Szczegoly i fotki na wizytowym. Dzieki za kciuki i brawa dla Zosi bo jej mama to panikara
Nooooo super wiadomości!!!! Uffffff!
aneta_ck
Grama gratki udanej wizyty. Cieszę sie ze wszystko dobrze. Doskonale cie rozumiem. Ja tez sie zamarywiam tylko mam inny kierunek mysli. Boje sie o swoją szyjke i wody plodowe. Taki schiz mam od paru tyg. A ze jeszcze mam duzo wydzieliny i mi caly czas mokro tak to wiadomo co myślę.
Antiope jak tylko wyjdziesz od lekarza to pisz bo my wszystkie na wiesci czekamy
Antiope jak tylko wyjdziesz od lekarza to pisz bo my wszystkie na wiesci czekamy
reklama