reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja też dalej na minusie 2 kg, ale co tam , z tą panną na obrazku byłam na plusie tylko 3 kg, a jaka pyzata się urodziła. Taka moja uroda, wczoraj mówię do męża, < ja to żeby schudnąć to muszę w ciąże zachodzić>, tylko się śmiał. Fakt faktem w lutym boczki miałam, a teraz nie ma.
Dziś moje dzieci wyjechały z moim ojcem, cieszę się ale i już zaczynam bać jak to będzie. Rano córka jak na złość miała 37,1, dostała paracetamol i zapas na drogę. Nie wiem jak ja sobie teraz miejsce znajdę w pustym mieszkaniu.

Aaasss o rany!! Juz się poprawiam. O ja gapa dziś. Wiadomo, że lubię i to bardzo. Szczególnie, że Jaś to także imię wybrane przeze mnie....
:D noł problem :)

Karelka ale prostak! Mnie by chyba nerwy trzymały do reszty dnia. Nie przejmuj się, olej chama, skąd tacy ludzie biorą te swoje teksty ... :/ porażka

Witam nową mamę ;) fajny termin!

Grama no widzisz :)

Ja też dalej na minusie 2 kg, ale co tam , z tą panną na obrazku byłam na plusie tylko 3 kg, a jaka pyzata się urodziła. Taka moja uroda, wczoraj mówię do męża, < ja to żeby schudnąć to muszę w ciąże zachodzić>, tylko się śmiał. Fakt faktem w lutym boczki miałam, a teraz nie ma.
Dziś moje dzieci wyjechały z moim ojcem, cieszę się ale i już zaczynam bać jak to będzie. Rano córka jak na złość miała 37,1, dostała paracetamol i zapas na drogę. Nie wiem jak ja sobie teraz miejsce znajdę w pustym mieszkaniu.
Ja też tak mam, chętnie mym ich oddała na chwilę, ale wieczorem już bym tesknil na maxa [emoji23]
Mój starszy teraz jedzie na 1,5 miesiąca do Polski. W tamtym roku mały płakał za nim chyba z tydzień czasu, straszne to było Ci sobie przypomniał to ryk.
Ciekawa jestem jak bedzue teraz.
Chciałam żeby mały też jechał do Pl,ale on za żadne skarby nie zostanie bezemnie. Może za rok [emoji6]

Żartujesz?
Poważnie tak się do ciebie odzywał!?
Masakra jakaś!

A wkoncu zrobił ci ten przegląd?
Z wielką łaska zbadał...

To taka opieka zdrowotna dla firm... Opłacam co miesiąc abonament i mogę korzystać z usług tego centrum medycznego, ale więcej raczej nie skorzystam :/

Karelka ja też korzystam prywatnie. sądziłam, że w takich centrach jest klasa.... a nie masz tam swojego własnego gina sprawdzonego?
Tam nie... Ale tak w ogóle chodzę do innego lekarza, też prywatnie (teraz jest na urlopie). Tam poszłam jednorazowo, bo stwierdziłam, że jak mam taką możliwość to wolę sprawdzić... Porażka...

reklama
Do góry