reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Wam tez tak slabo jak troche porobicie w domu ? Posprzatalam w lazience, poskladalam pranie i umylam wlosy, i teraz ledwo dycham.. sciska mnie w klatce piersiowej i mi tak jakos dziwnie [emoji52] tez tak macie ?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobrze wiedziec, ze nie tylko ja ostatnio nie donagam z pracami w domu ;)
Ja próbuję po trochu ogarniac. Najbardziej sypialnie, papiery posegregowac i powynosic do komórki, i powyrzucac niepotrzebne pierdoly, bo maz chce komode kupic i trzeba troche poprzestawiac. Z lozeczkiem sie wstrzymamy na razie bo jeszcze nie moge sie zdecydowac czy tylko to dostawiane, czy zwykle, czy to i to..

Na razie chce troche miejsca zwolnic w szufladach zeby na razie poukladac te ciuszki co mam, bo juz nie pamietam, a moze sie tam cos nada i trzeba rozeznaniw zrobic. Bo jak sie okaze ze mam tam z 5 bodow 62 to juz tylko ze 2-3 komplety kupie.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lezakuje, córka usnela więc odpoczywam. Rano sprzatalam. Też się męczę szybko. Ogólnie ja mam w ciąży b.wysokie tętno ok 110 w spoczynku...

w57vhqvk2z02onaz.png

Taak upał źle pochmurno źle ciągle mi słabo mam zawroty głowy mroczki jak się schylam albo do góry wspinam to mi się słabo robi

Dziewczyny znacie jakieś sposoby na wybielenie poszarzałych ubrań?

cb7wugpju04jz4q8.png

Soda oczyszczona do kazdego prania.
Moze masz za twarda wode?
Ja problemu nie mam uzywam ariela w kapsulkach i lenora, teraz mam vizir ale nie jestem zachwycona ...

Ja jak wstaje za szybko to mi sie w glowie kreci i zakluje mnie zawsze cos w podbrzuszu raz jajniki a raz na srodku chyba macica..

A soda mi nie zmasakruje ciuchów z nadrukiem? Bo też mam ten problem, woda zdecydowanie miękka nie jest i nie wiem co robić bo póki nowe to ładne a potem takie szare - jak brudne. Ja od lat używam persil w kapsułkach niemiecki + lenor i kiedyś takiego problemu nie miałam. Ile tej sody dawać?

Eli, też mi ta soda przyszła do głowy, ale nie wiem jak to się sprawdzi w praktyce bo nigdy nie próbowałam

f2w3yx8d53zjrig5.png

reklama
Elifit ja zawsze kupuje maly persil zielony do prania i do bialego vanisch czy jak to tam się pisze :D oczywiscie na 60 stopni.npo 3 praniu hak nowe :D

Do góry