reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jeeeny, ale bym takiego "polskiego" kebaba zjadła :sorry2: jeszcze trochę i na urlopie chyba najwiecej przytyje :-) :):-) :)
Ja do białego brania dorzucam te ściereczki z rossmana.

Załączniki

• image.png
    image.png
    30,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Dziewczyny co slyszałyście o używaniu kremów brązujących w ciąży? Szkodzą czy są bezpieczne?
zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytek

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge!:)

zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytek

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge!:)

Idę na imprezę rodzinna na sali prawie jak małe wesele Moje nogi są blade posiniaczone i mają naczynka Mam kremowa kiecke zlewam się w całość.. Taki zbytek znacznie poprawił by mi nastrój...

Lookata, z tego co kojarzę to samoopalacze są raczej niewskazane w ciąży. Nie wiem za to jak jest z rajstopami w sprayu bo te bym Ci mogła serdecznie polecić. Używam sally hansen i są naprawdę świetne. Dobrze kryją naczynka i nogi wyglądają w nich naprawdę fajnie.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Hej dziewczyny! :) Jestem tu nowa, ale z checia bede razem z Wami oczekiwala do grudnia :D Jestem w 14tc, mam termin na 26.12, ale z calego serduszka chcialabym urodzic przed swietami :D Widze, ze tak na swiezo trafilam na temat samoopalaczy, a akurat jestem na czasie :) Solarium kategorycznie zabronione, opalanie niewskazane, samoopalaczy raczej unikac, ale balsam brazujacy dwa razy na dwa tygodnie nie zaszkodzi dla lepszego samopoczucia przyszlej mamy - i to slowa mojego gina :D

Hej dziewczyny! :) Jestem tu nowa, ale z checia bede razem z Wami oczekiwala do grudnia :D Jestem w 14tc, mam termin na 26.12, ale z calego serduszka chcialabym urodzic przed swietami :D Widze, ze tak na swiezo trafilam na temat samoopalaczy, a akurat jestem na czasie :) Solarium kategorycznie zabronione, opalanie niewskazane, samoopalaczy raczej unikac, ale balsam brazujacy dwa razy na dwa tygodnie nie zaszkodzi dla lepszego samopoczucia przyszlej mamy - i to slowa mojego gina :D
Witaj
E tam lepiej w Nowym Roku urodzić, najstarsze dziecko w klasie będzie ;)

Dobranoc

cb7wugpju04jz4q8.png

Idę na imprezę rodzinna na sali prawie jak małe wesele Moje nogi są blade posiniaczone i mają naczynka Mam kremowa kiecke zlewam się w całość.. Taki zbytek znacznie poprawił by mi nastrój...
to co innego! to tez bym ci polecila rajstopy w spryu. ja uzywam Lirene (2 odcienie do wyboru). jednorazowo raczej nie zaszkodzi, a datkowo to sie zmywa pod prysznicem czyli tak na logike nie wnika w skore?:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lookata, z tego co kojarzę to samoopalacze są raczej niewskazane w ciąży. Nie wiem za to jak jest z rajstopami w sprayu bo te bym Ci mogła serdecznie polecić. Używam sally hansen i są naprawdę świetne. Dobrze kryją naczynka i nogi wyglądają w nich naprawdę fajnie.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Pola a jaki odcień bo zamówiłam właśnie medium i nie wiem czy nie za ciemny? Ręce mam opalobne i buzię ale nogi strach Jakiego odcienia używasz?

Do góry