reklama
zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytekDziewczyny co slyszałyście o używaniu kremów brązujących w ciąży? Szkodzą czy są bezpieczne?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge!
elifit
Moderatorka
To używam i właśnie nie na syntetyki. A ten poliłester tera wszędzie wrzucają.Jeeeny, ale bym takiego "polskiego" kebaba zjadła jeszcze trochę i na urlopie chyba najwiecej przytyje
Ja do białego brania dorzucam te ściereczki z rossmana.
Spróbuję tę sól do firan
zalezy od skladu... powiem tak...pewnie wielu nie zaszkodzila ale raczej ten produkt nie byl testowany na ciezarnych... ja ograniczam zbedna chemie do minimum a to uwazam za zbytek
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge!
Idę na imprezę rodzinna na sali prawie jak małe wesele Moje nogi są blade posiniaczone i mają naczynka Mam kremowa kiecke zlewam się w całość.. Taki zbytek znacznie poprawił by mi nastrój...
pola.
Fanka BB :)
Lookata, z tego co kojarzę to samoopalacze są raczej niewskazane w ciąży. Nie wiem za to jak jest z rajstopami w sprayu bo te bym Ci mogła serdecznie polecić. Używam sally hansen i są naprawdę świetne. Dobrze kryją naczynka i nogi wyglądają w nich naprawdę fajnie.
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa, ale z checia bede razem z Wami oczekiwala do grudnia Jestem w 14tc, mam termin na 26.12, ale z calego serduszka chcialabym urodzic przed swietami Widze, ze tak na swiezo trafilam na temat samoopalaczy, a akurat jestem na czasie Solarium kategorycznie zabronione, opalanie niewskazane, samoopalaczy raczej unikac, ale balsam brazujacy dwa razy na dwa tygodnie nie zaszkodzi dla lepszego samopoczucia przyszlej mamy - i to slowa mojego gina
elifit
Moderatorka
WitajHej dziewczyny! Jestem tu nowa, ale z checia bede razem z Wami oczekiwala do grudnia Jestem w 14tc, mam termin na 26.12, ale z calego serduszka chcialabym urodzic przed swietami Widze, ze tak na swiezo trafilam na temat samoopalaczy, a akurat jestem na czasie Solarium kategorycznie zabronione, opalanie niewskazane, samoopalaczy raczej unikac, ale balsam brazujacy dwa razy na dwa tygodnie nie zaszkodzi dla lepszego samopoczucia przyszlej mamy - i to slowa mojego gina
E tam lepiej w Nowym Roku urodzić, najstarsze dziecko w klasie będzie
Dobranoc
to co innego! to tez bym ci polecila rajstopy w spryu. ja uzywam Lirene (2 odcienie do wyboru). jednorazowo raczej nie zaszkodzi, a datkowo to sie zmywa pod prysznicem czyli tak na logike nie wnika w skore?Idę na imprezę rodzinna na sali prawie jak małe wesele Moje nogi są blade posiniaczone i mają naczynka Mam kremowa kiecke zlewam się w całość.. Taki zbytek znacznie poprawił by mi nastrój...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
Fanka BB :)
Samoopalacze można używać w ciazy bez przesady, one działają tylko powierzchniowo. Generalnie większość kosmetyków można używać w ciazy.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Lookata, z tego co kojarzę to samoopalacze są raczej niewskazane w ciąży. Nie wiem za to jak jest z rajstopami w sprayu bo te bym Ci mogła serdecznie polecić. Używam sally hansen i są naprawdę świetne. Dobrze kryją naczynka i nogi wyglądają w nich naprawdę fajnie.
Pola a jaki odcień bo zamówiłam właśnie medium i nie wiem czy nie za ciemny? Ręce mam opalobne i buzię ale nogi strach Jakiego odcienia używasz?