reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam przypływ energii i oby na długo, bo być może czeka mnie przeprowadzka. Cieszę się, że mogę jeszcze chodzić i to dodaje mi skrzydeł, oby tak dalej. Oczywiście leżakuję, aby nie przesadzić i nie zakończyć za szybko wolności.

reklama
Ja mam 15t a dwa dni temu mnie tez mdlilo gdzie w ciazy tylko raz wymiotowalam
Mial byc zastrzyk energii i ja sie pytam gdzie ona jest ???? Ostatnio nawet posypiam w dzien jak jestem w domu jest ok ale jak tylko cos zalatwiamy na miescie wracam do domu to musze sie zdrzemnac !
Nie pociesze Was. Ja mam tydzien 17 i dziś rano myślałam ze zwymiotuje:D

Z tym srebrem koloidalnym jako tonik to nie słyszałam. Ale od zawsze miałam problemy z cerą i niedługo przed zajściem w ciążę osiągnęłam jako taki stan kiedy zaczęłam używać jako toniku rozcieńczonego octu jabłkowego. Do mycia twarzy zaczęłam używać olejku z Biochemii urody i co z tego skoro wyglądam jak wyglądam. Jak nastolatka:( To żeby mi do tych pryszczy chociaż zniknęły zmarszczki i siwe włoski chwilowo przestały się pojawiać....

A macie może namiar na jakiś fajny podkład który kryje i nie zapycha? Od lat używam Lirene ale kiedy w demakijażu przechodzę na naturalne opcje to w makijażu też bym chciała.

Ja od 10 lat walczę o ładna cerę, jestem po kuracji retinoidami i znów "podziwiam" masakrę co rano :( łudzę się, ze może po ciąży cera się wkoncu ogarnie.

Mój przypływ energii był wczoraj a dziś już nie ma po nim śladu...

f2w3yx8d53zjrig5.png

a ja jestem zywiutka jak szczypiorek!!! czyli jednak jestem szczesciara! co prawda drobne mdlosci przy myciu zebow byly ale poza tym czuje sie cudownie! pewnie dlatego szarpnelam sie na spontaniczna wizyte u gin zeby wziac skierowanie i machnac sobie samowolne usg w okolicy 17 tyg:))) i nawet samopoczucia nie oslabia mi fakt ze siedzi przede mna z 10 kobitek w kolejce. i nawet nie denerwuje mnie to ze niby prywatna przychodnia, niby mam wykupiony prywatny abonament, niby sie umawia czlowiek na godzine a i tak musze czekac z godzine albo poltorej w kolejce tylko po to zeby wziac skierowani moc nie placic za usg (ktore tez mam w abonamencie...). dobra zmiana:))))

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie rano teściowa zdenerwowała. Chcielismy na śniadanie pastę jajeczna. Obralam cebulę i poszłam do stołu usiąść zeby ja pokroić a ta do mnie z pyskiem ze jakbto ja w tak mlodym wieku siły nie mam. Co to będzie w 9 miesiacu ciąży. Ze tylko leżeć będę i nic robić nie będę. Nie wiedzialam vo mam jej powiedzieć bo pewnie będę z powodu ciąży mnogiej. Na szczęście moj mąż był blisko i jej powiedział to ci on myśli.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie rano teściowa zdenerwowała. Chcielismy na śniadanie pastę jajeczna. Obralam cebulę i poszłam do stołu usiąść zeby ja pokroić a ta do mnie z pyskiem ze jakbto ja w tak mlodym wieku siły nie mam. Co to będzie w 9 miesiacu ciąży. Ze tylko leżeć będę i nic robić nie będę. Nie wiedzialam vo mam jej powiedzieć bo pewnie będę z powodu ciąży mnogiej. Na szczęście moj mąż był blisko i jej powiedział to ci on myśli.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
to kiedy przeprowadzka?:) bo chyba dobrze pamietam?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry