reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kobiety mam problem. Bolą mnie uda. Bol jest taki jakbym miała zakwasy np po bieganiu. Nic nie mogę znaleźć w sieci. :(
Wiecie coś na ten temat?

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przejmuj się , ja miałam tak kilka dni temu, złapał mnie nagle taki jakby skurcz w nogach jak schodziłam po schodach. Rozchodzenie nie pomagało, a czułam się jakbym była po jakiś ćwiczeniach na nogi, przeszło samo po dwóch dniach :)

reklama
Nie przejmuj się , ja miałam tak kilka dni temu, złapał mnie nagle taki jakby skurcz w nogach jak schodziłam po schodach. Rozchodzenie nie pomagało, a czułam się jakbym była po jakiś ćwiczeniach na nogi, przeszło samo po dwóch dniach :)
Mam nadzieję. Biorę magnez od 6 dni bo skurcze w stopie miałam. Skurcze ustąpiły ale uda z przodu bola jak po maratonie. Przed ciążą bylam aktywna. Dojerzdzakam rowerem do pracy. 18 km w jedną stronę. Biegalam. Ale uda tak mnie nie bolały.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziewczyny wreszcie wróciłam do domu po 3 dniowych podróżach. W sobotę wesele a potem 2 dni u rodzinki. Teraz odpoczywanko i wam powiem, że tak podczytuje co sobie podjadacie i zazdroszczę apetytow bo sama bym coś zjadła ale nie wiem na co mam ochotę ;)
A propo genetycznych to test pappa wchodzi w skład usg genetycznego czy ten test robi się dodatkowo? W czwartek mam genetyczne i zastanawiam się ale tej pappy chyba nie będę robić czytając co piszecie o tych naciagaczach

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Usg robi się osobno, pappa powinno się robić tego samego dnia. Wyniki się sumuje. Komputer Oblicza je na podstawie pomiarów z usg, biochemii i wieku. Ja już Po.

Jestem po invitro więc jestem zdziwiona takimi niedopatrzeniami. Nie dość że wyszło wczoraj hashimoto dzisiaj nadzerka to jeszvze.mam.miesniaka w macicy. Mój M zastanawia się czy wrócić wczeniej z uk do mnie. Ale nie wiem czy to dobry pomysł bo bez kasy zostaniemy :(
Nie stresuj się, na tarczycę leki, mięśniak zaczeka. Spory jest?

Witam się z rana.
Wstałam już z bólem glowy.
Więc dzień zapowiada się piękne [emoji22].
Zauważyłam że mdłości przeszły, albo są chwilowe pod wieczór ale nie męczące.
Cycki tylko wciąż bolą bardziej wieczorami, ale tym się akurat cieszę bo to zdrowy objaw ciąży który mnie uspokaja.
Nie mam już też takiego apetytu, owszem zjem, ale jakoś tak wszystko bleeee.
Tak mi się czegoś chce, tak sobie wszystko przygotowuje ze smakiem, a później siadam, dwie łyżki i już po jedzeniu .

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam :)
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?
Ja mam nadżerke ale gin mówi ze na razie nic z tym nie robimy, tyle co cytologie mi tylko pobrala

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry