reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam :)
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?
Dobrze ze z dzidziusiami wszystko dobrze i ze rosną ładnie a ich serduszka biją. Będą Cie dlugo trzymać? Ja juz kiedys pisalam. W ciazy blizniaczej trzeba uwazac uwazac i jeszcze raz na siebie uważać. Dom nie zająć jak nie posprząta sie dokładnie nic sie nie stanie:)

reklama
Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam :)
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?
Super że z dzidziolami wszystko ok.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj wiem wiem już będę uważać :) możecie krzyczeć na mnie to może wtedy zrozumiem :) nie wiem ile bd lezec ale kręgosłup mnie nawala nieźle. Niech już mnie nic nie boli. A co do kręgosłupa to czytałam że nadzerka moze powodować takie bóle. Ehh

A pewnie, że powinnaś dostać porządnego kopniaka. I lekarz też za to, że nie zauważył że powinien działać z nadżerką!
Mnie się dostało za umycie okien ostatnio :) Teraz siedzę potulnie i maksymalny podnoszony ciężar to kubek z herbatą ;)

Jestem po invitro więc jestem zdziwiona takimi niedopatrzeniami. Nie dość że wyszło wczoraj hashimoto dzisiaj nadzerka to jeszvze.mam.miesniaka w macicy. Mój M zastanawia się czy wrócić wczeniej z uk do mnie. Ale nie wiem czy to dobry pomysł bo bez kasy zostaniemy :(

No to kopniak powinien być MEGA wielki! To zamiast leżeć i się wachlować przez cały dzień, to Ty zasuwasz? Ech... A te diagnozy z nadżerką i mięśniakiem to szpitalne są? Bo czasami to co się słyszy w szpitalu, a to co wychodzi w zaciszu prywatnego gabinetu lubi się od siebie diametralnie różnić.

No to kopniak powinien być MEGA wielki! To zamiast leżeć i się wachlować przez cały dzień, to Ty zasuwasz? Ech... A te diagnozy z nadżerką i mięśniakiem to szpitalne są? Bo czasami to co się słyszy w szpitalu, a to co wychodzi w zaciszu prywatnego gabinetu lubi się od siebie diametralnie różnić.
Miesniaka mam już od jakiegoś czasu ale przed.tramsferem dowiedziałam się że jest nadal i ze się powiększył ake ma tylko 2 cm tzn miał teraz nie wiem jak. O nadzerce mowili mi już ze dwa lata ale każdy lekarz mówił że jest za mała żeby zamrazac a my się staramy o.dziecko itd

Miesniaka mam już od jakiegoś czasu ale przed.tramsferem dowiedziałam się że jest nadal i ze się powiększył ake ma tylko 2 cm tzn miał teraz nie wiem jak. O nadzerce mowili mi już ze dwa lata ale każdy lekarz mówił że jest za mała żeby zamrazac a my się staramy o.dziecko itd

Przed 1 ciążą miałam nadżerkę i tez nic nie robiono i zniknęła po porodzie (ale była mala). Teraz znowu mam ale też malutką i czekamy do porodu. Ale duża na pewno kwalifikuje się do leczenia.
Dobrze, że z dziećmi wszystko ok. Trzymam kciuki aby szybko Cię wypuścili :)

Ale macica boli czy jelita? Jak to drugie to masaż z jakimś poślizgiem a jak to drugie, to w żadnym wypadku nie masować tylko kąpiel w chlorku magnezu a jak nie masz (a polecam mieć bo mega odstresowuje i zwalcza napięcia) to w ostateczności no-spa i poleżeć sobie. Tylko z no-spą nie można przesadzać w ciąży bo potem dzieci miewają obniżone napięcie mięśniowe.
dziwne. jakby lewy jajnik. mysle ze to taki lekki nerwobol. nie mam tego chlorku i nie mam nawet wanny ani nawet miski:(
leze i odpoczywam i jakby jest lekka poprawa. staram sie wyluzowac i licze ze to wystarczy.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Do góry