Oooo super, dziękuję! Muszę chyba bardziej się zagłebić. Miłego.Dzień dobry
Pospałyśmy do ósmej, zaraz trzeba zjeść śniadanko, a potem jadę z dziewczynami do fotografa zrobić zdjęcia do dowodów i paszportów. Jak zwykle na ostatnią chwilę - jestem ciekawa czy oba uda nam się odebrać w ciągu miesiąca czy tylko dowody... w sumie wolałabym paszporty bo daje nam to możliwość wyjazdu poza UE a mój niemąż mówił, że po dzisiejszym (czy wczorajszym) zamachu w Turcji ceny znowu pospadały i na last minute można wyjechać juz za około 600zł/ osobę w Rainbow szczególnie, że my z dziećmi nawet z hotelu nie będziemy wychodzić tylko plażing i smażing przy hotelowym basenie.
Jest wątek imionkowy - tam poczytaj
reklama
Antiope
Fanka BB :)
Mnie super działa Espumisan i można go brać w ciąży bez ograniczeń.Dzień dobry
oo to ja jem jak za dwóch jak Iza, a jeszcze kp to w ogóle żrem .
Wczoraj sie najadłam trusków i miałam okrutne wzdęcia.
Dziewczyny podpowiedzcie sposób na wzdęcia. W piątek mam imprezę w pracy i nie chcę wyglądać ciążowo bo jeszcze nikt nic nie wie. Do tego nie mam się w co ubrać.
My czekamy aż będzie wiadoma płeć na 100%, żeby było mniej kłótni. Wczoraj coś nieśmiało mój rozmowę zaczął z pytaniem co bym proponowała. Rzuciłam mu kilka propozycji, ale co było do przewidzenia wszystko odrzucił, choć nad Konstantym chwilę się zastanawiał. Jeśli chodzi o dziewczynkę, to ja powiedziałam, że chciałabym, żeby na drugie miała Zofia po mojej ukochanej babci, która umarła rok temu. Że jestem w ciąży dowiedziałam się w okolicach pierwszej rocznicy śmierci i kolejnych urodzin babci (babcia umarła 3 dni przed swoimi 95 urodzinami). Ale mój D podchwycił Zofię i chce, żeby była Zosia na pierwsze. Ale ja nie chcę, bo to zbyt popularne imię.Dzień dobry i miłego dnia.
Myślałyście już o imionach dla waszych dzieci? Hm...
Ale laktuloza to pomaga chyba tylko wtedy jak się ma problem z trawieniem laktozy. Choć nie mam pewności.Na wzdęcia podobno pomaga laktuloza, ale ja nie stosowałam, więc trudno potwierdzić
elifit
Moderatorka
Laktuloza jest na zaparcia, zatrzymuje więce wody w kale. Mój starszak długo przyjmował na zaparcia.
Czyli nażreć się espumisanu i liczyć że nikt nic nie zauważy.
Czyli nażreć się espumisanu i liczyć że nikt nic nie zauważy.
elifit
Moderatorka
mam JEDNĄ bluzkę w szafie która może dać radę haha
Tuiles
Fanka BB :)
W piątek mam imprezę w pracy i nie chcę wyglądać ciążowo bo jeszcze nikt nic nie wie. Do tego nie mam się w co ubrać.
O no to jest nas dwie. Ja idę za 1,5 tyg na wesele i też chciałabym zachować Maluszka na razie w tajemnicy. Przy sukience, którą miałam zamiar założyć, to się raczej nie uda. Szczególnie jak na weselu coś skubnę do jedzenia ;/ dlatego chyba czeka mnie wycieczka do sklepu i kupno jakiejś workowatej sukieneczki...
elifit
Moderatorka
jak tylko coś zjem to od razu wywala. Rano i w pracy jeszcze jest ok ale po obiedzie i wieczorem to jest kosmos.
reklama
Dziewczyny, które byłyście na liście do zamkniętego - sprawdzajcie proszę czy macie dostęp do forum bo ja nie widzę czy ktoś został dodany niestety - wczoraj pisałam do adminki. Sprawdzajcie może chociaż raz dziennie żebym wiedziała, czy np jutro mam molestować kolejną adminkę