madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy takie kąpiele można zażywać profilaktycznie (raz na jakiś czas) ? I jak to "dawkować" ?Ale macica boli czy jelita? Jak to drugie to masaż z jakimś poślizgiem a jak to drugie, to w żadnym wypadku nie masować tylko kąpiel w chlorku magnezu a jak nie masz (a polecam mieć bo mega odstresowuje i zwalcza napięcia) to w ostateczności no-spa i poleżeć sobie. Tylko z no-spą nie można przesadzać w ciąży bo potem dzieci miewają obniżone napięcie mięśniowe.
Zjadłabym.Musze się pochwalić moja dzisiejsza zachcianka oto ciasteczka pieguski jeszcze cieplutkie
A czy takie kąpiele można zażywać profilaktycznie (raz na jakiś czas) ? I jak to "dawkować" ?
Mi lekarz powiedzial ze jak jest potrzeba to nospe mozna brac nawet trzy razy dziennie i w niczym nie zaszkodzi pierwsze slysze o napieciu miesniowym.
U nas dzisiaj domowa pizza bo juz od roku mam zamiar taka zrobic hihi
Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem w szpitalu ale nie w tym co chciałam bo tam nie było miejsca....
Miałam badanie i usg. Z usg widzialam.tylko.jak maluszki skakaly w.srodku aż.lekarz nie mogła zmierzyć więc mam wymiary takie ja.oko jedno 4.30 drugie ponad 3,76 ale wskazuje poprawnie na 11 tydzien. Serduszka słyszałam
Podczas.badania na samolocie powiedzieli ze mam olbrzymią nadzerke i dziwili się że nikt tego nie zbadał. Ma któraś z was?