reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze dużo nas mamuś po 30. Ja mam już synka 2 letniego. Mi ostatnio wchodzą truskawki i słodkie, cos nowego zaawsze byłam z tych miesozercow. Poza tym naszczęście pomalutku ustępują mdłości które męczyły mnie niemiłosiernie . Miło mi was poznać :)
Ja też wpierdzielam słodkie, ale nie tam zwykła czekoladę [emoji6]
Typu lody, Kinder Bueno, ciastka. Wafle, ciasta, owoce warzywa, mięso raz na jakiś czas przeważnie mi śmierdzi albo muli mnie po nim.
Ale np teraz zjadłabym kurczaki z KFC [emoji23]
Wczoraj mówiłam mojemu wieczorem jak w wyrze byliśmy, że zjadłabym KFC albo pierogi z truskawkami albo jagodami.
Ciekawe czy pamięta i mi po pracy na kolacje przywiezie coś z zachcianki [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:) Postanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.

No to mamy dzisiaj wysyp nowych Mam ;) Witaj

Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...

Oj ja nigdy nie lubiłam zup owocowych. Płakałam nad talerzem w przedszkolu jak mi kazali zjeść. I to chyba zostało.

reklama

Mi się chce kaszy mannej z np truskawkami [emoji16][emoji23]
A ze mam lenia i nie chce mi się robic to se kupiłam deser w sklepie z kaszy mannej [emoji16]
Moje dzieci wola pierogi ruskie czy z miesem niż z owocami, a ja za małego uwielbialam z owocami np. Prosiła sue żeby wtrakcie lepiej ruskich zrobili kilka z jagodami np. [emoji16]
Kisiel dla moich jest bleeee.
Budyń np żadko zjedzą.
A u mnie za małego każdy uwielbiał.
Mój mały nalesnika woli suchego zjeść albo z nutella. Niż z serem czy dżemem, a u mnie uwielbialismy zwykły dżem truskawkowy z nalesnikami.
A ryż pieczony z jabłkami, no aż slinotoku dostałam teraz na samą mysl, a moje nie zjedzą.
Inne te dzieci moje [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry