reklama
panolka
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja we wrześniu kończę 30 i to moje pierwsze dzieciątkoDzięki kochane! A tak co do wieku, to czy jest wśród nas Ktoś po 30tce kto ma pierwszego Maluszka w drodze?
ej kiedy Ty masz teraz wizyte?
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
to wiem, ze Ty taka mlodziutka, zazdroszcze, ja juz coraz starsza
No ogólnie leci ten czas poznałam mojego męża jak mialam 16 lat a teraz mam juz 21 i wydaje mi sie ze to tak szybko przelecialooooo
u nas juz 3,5 roku i sama nie wiem kiedy to zlecialoNo ogólnie leci ten czas poznałam mojego męża jak mialam 16 lat a teraz mam juz 21 i wydaje mi sie ze to tak szybko przelecialooooo
Ja też wpierdzielam słodkie, ale nie tam zwykła czekoladę [emoji6]Widzę ze dużo nas mamuś po 30. Ja mam już synka 2 letniego. Mi ostatnio wchodzą truskawki i słodkie, cos nowego zaawsze byłam z tych miesozercow. Poza tym naszczęście pomalutku ustępują mdłości które męczyły mnie niemiłosiernie . Miło mi was poznać
Typu lody, Kinder Bueno, ciastka. Wafle, ciasta, owoce warzywa, mięso raz na jakiś czas przeważnie mi śmierdzi albo muli mnie po nim.
Ale np teraz zjadłabym kurczaki z KFC [emoji23]
Wczoraj mówiłam mojemu wieczorem jak w wyrze byliśmy, że zjadłabym KFC albo pierogi z truskawkami albo jagodami.
Ciekawe czy pamięta i mi po pracy na kolacje przywiezie coś z zachcianki [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Tuiles
Fanka BB :)
Hej Postanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.
No to mamy dzisiaj wysyp nowych Mam Witaj
Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...
Oj ja nigdy nie lubiłam zup owocowych. Płakałam nad talerzem w przedszkolu jak mi kazali zjeść. I to chyba zostało.
reklama
Mi się chce kaszy mannej z np truskawkami [emoji16][emoji23]Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...
A ze mam lenia i nie chce mi się robic to se kupiłam deser w sklepie z kaszy mannej [emoji16]
Moje dzieci wola pierogi ruskie czy z miesem niż z owocami, a ja za małego uwielbialam z owocami np. Prosiła sue żeby wtrakcie lepiej ruskich zrobili kilka z jagodami np. [emoji16]
Kisiel dla moich jest bleeee.
Budyń np żadko zjedzą.
A u mnie za małego każdy uwielbiał.
Mój mały nalesnika woli suchego zjeść albo z nutella. Niż z serem czy dżemem, a u mnie uwielbialismy zwykły dżem truskawkowy z nalesnikami.
A ryż pieczony z jabłkami, no aż slinotoku dostałam teraz na samą mysl, a moje nie zjedzą.
Inne te dzieci moje [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom