reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę ze dużo nas mamuś po 30. Ja mam już synka 2 letniego. Mi ostatnio wchodzą truskawki i słodkie, cos nowego zaawsze byłam z tych miesozercow. Poza tym naszczęście pomalutku ustępują mdłości które męczyły mnie niemiłosiernie . Miło mi was poznać :)
Ja też wpierdzielam słodkie, ale nie tam zwykła czekoladę [emoji6]
Typu lody, Kinder Bueno, ciastka. Wafle, ciasta, owoce warzywa, mięso raz na jakiś czas przeważnie mi śmierdzi albo muli mnie po nim.
Ale np teraz zjadłabym kurczaki z KFC [emoji23]
Wczoraj mówiłam mojemu wieczorem jak w wyrze byliśmy, że zjadłabym KFC albo pierogi z truskawkami albo jagodami.
Ciekawe czy pamięta i mi po pracy na kolacje przywiezie coś z zachcianki [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:) Postanowiłam się przywita. Od niedawna śledzę forum. Mam 27 lat. Jestem w 14 tyg ciąży i jest to moja pierwsza ciąża.

No to mamy dzisiaj wysyp nowych Mam ;) Witaj

Dziewczyny, a wy też jecie takie 'dziwne' rzeczy jak zupa owocowa? Bo ja uwielbiam, jak bylam mała, moja mama gotowała. A teraz ja... tylko te moje dzieciaki takie juz z innej epoki, ani klusek z truskawkami, ani zupy owocowej...

Oj ja nigdy nie lubiłam zup owocowych. Płakałam nad talerzem w przedszkolu jak mi kazali zjeść. I to chyba zostało.

reklama

Mi się chce kaszy mannej z np truskawkami [emoji16][emoji23]
A ze mam lenia i nie chce mi się robic to se kupiłam deser w sklepie z kaszy mannej [emoji16]
Moje dzieci wola pierogi ruskie czy z miesem niż z owocami, a ja za małego uwielbialam z owocami np. Prosiła sue żeby wtrakcie lepiej ruskich zrobili kilka z jagodami np. [emoji16]
Kisiel dla moich jest bleeee.
Budyń np żadko zjedzą.
A u mnie za małego każdy uwielbiał.
Mój mały nalesnika woli suchego zjeść albo z nutella. Niż z serem czy dżemem, a u mnie uwielbialismy zwykły dżem truskawkowy z nalesnikami.
A ryż pieczony z jabłkami, no aż slinotoku dostałam teraz na samą mysl, a moje nie zjedzą.
Inne te dzieci moje [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry