Zdrówka kochana!Dzień dobry
Całą noc gorączka. Oslabiło mnie to strasznie. Na 11 lekarz.
Wybaczcie ale nie mam siły wam odpisać
Miłego dnia
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka kochana!Dzień dobry
Całą noc gorączka. Oslabiło mnie to strasznie. Na 11 lekarz.
Wybaczcie ale nie mam siły wam odpisać
Miłego dnia
Też właśnie nie mogę wejść na komórce :| może jakieś chwilowe problemy techniczne
Cieszę się, że opanowałaś swoją panikę i że wreszcie udało Ci się znaleźć maluszka.Hej dziewczynki. Wypadłam wczoraj z obiegu bo dostalam ten detektor i nie umialam znaleźć. Cholera co ja przeżyłam to masakra. Nie dalam sie panice i jeszcze raz sprobowalam dzis. I chyba znalazlam. To nie moj puls bo tak szybko to moje serducho nie bije juz mi lepiej normalnie. I moge wam sie pochwalic ze chyba czuje ruchy bo znalazlam go w tym miejscu co czuje bulgotki od ponad tyg. Boze jaka ulga. Ide do diabetologa zebrac opiernicz. Chowam ten detektor bo przez niego o mało nie zeszlam na zawał.
ZdrówkaHej mamusie
A ja sie obudzilam z bólem gardła i myśle co z tym fantem zrobić ... luby mnie chyba zarazil bo on z kolei z katarem lata
Co do czucia ja tez sie gorzej znowu czuje mam malo energi a wczoraj rano pierwszy raz wymiotowalam zwijalam sie jak kot ... pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo i oby ostatni ... i to w dodatku na ostatniej prostej haha
Cos sie zle dzisiaj czuje ale to pewnie dlatego, ze wczoraj mialam intensywny dzien i teraz odreagowuje to wszystko.
Ja bym sie bala trgo detektora uzywac, ze dziecku cos zrobie a nie daj boze bym nie znalazla serduszka to bym to chyba rzucila o sciane nie nie nie to zdecydowanie nie dla mnie ... snilo mi sie, ze urzadzalismy pokoj dzieciecy piekny sen
Jupi! Już lecę się tam przywitać.już mamy forum zamknięte
https://www.babyboom.pl/forum/fora/grudniowe-mamusie-2016.1150/
Ja chyba jakiś czas temu miałam takie chwilowe uderzenia gorąca, ale teraz już nie.Dzien dobry
Kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujace &&&
Zaczynam troche swirowac. Tez macie takie uderzenia goraca? Takie wrazenie jakbyscie sie mialy ugotowac od srodka?
Milego dzionka!
Mnie nie tylko wieczorem zimno. Mnie jest zimno cały czas. W niedzielę byliśmy z D i dzieciakami na wycieczce. Na polu ciepło, to w samochodzie jeszcze bardziej. Pootwierali mi wszystkie okna. Oni odetchnęli z ulgą, a ja że zimno. No ale zostałam przegłosowana i tym sposobem wszyscy, łącznie z Bazylim jechali z uchylonymi oknami i w krótkich rękawkach, a ja swoje okno zamknęłam i założyłam sweter. Dopiero wtedy przestało mi być zimno.mi cały czas wieczorem doskwiera uczucie zimna ... wczoraj wieczorem było tak fajnie chłodno na zewnątrz a ja musiałam w swetrze stać bo mi po prostu było zimno ... a wszyscy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach musiałam wyglądać komicznie
Ja robiłam usg tuż przed ciążą jako jedno z badań przygotowujących do ciąży. Ponieważ pani doktor nie miała żadnych zastrzeżeń, nie muszę go powtarzać przynajmniej przez rok.Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny dzisiaj. Najmocniej za te genetyczne. Będzie wszystko ok. Ja wizytuje genetycznie za tydzień, a już się stresuję.
Czy robiłyście sobie USG piersi w ciąży? Ja wczoraj miałam USG żył, bo mi się porobiły mega pajaczki, a ponoć w ciąży to się lubi tylko pogarszać... ;(
no z poltora-dwa litry chyba, choc ja tez tego nie liczeDziewczyny, mam pytanie bo nie wiem sama czy nie za mało płynów wypijam... Lekarz nic nie mowil. Ja ogólnie mało plynow pije [emoji53] Jaka jest minimalna dawka dzienna płynów?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom