reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej mamusie
A ja sie obudzilam z bólem gardła i myśle co z tym fantem zrobić ... luby mnie chyba zarazil bo on z kolei z katarem lata
Co do czucia ja tez sie gorzej znowu czuje mam malo energi a wczoraj rano pierwszy raz wymiotowalam zwijalam sie jak kot ... pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo i oby ostatni ... i to w dodatku na ostatniej prostej haha
Cos sie zle dzisiaj czuje ale to pewnie dlatego, ze wczoraj mialam intensywny dzien i teraz odreagowuje to wszystko.

Ja bym sie bala trgo detektora uzywac, ze dziecku cos zrobie a nie daj boze bym nie znalazla serduszka to bym to chyba rzucila o sciane nie nie nie to zdecydowanie nie dla mnie ... snilo mi sie, ze urzadzalismy pokoj dzieciecy piekny sen :)

U mnie też katar i gardło boli od wczoraj. Może to po tym namiocie chociaż mieliśmy cieplutko:( Mam nadzieję, że szybko przejdzie bo mam wrażenie, że dopiero co mi się poprzednia infekcja skończyła...

reklama
na głównej jest sekcja "fora zamknięte" jestem na jednym akurat wchodziłam na stare zamknięte patrze i są grudniowe mamy pod tamtym ;)

na głównej jest sekcja "fora zamknięte" jestem na jednym akurat wchodziłam na stare zamknięte patrze i są grudniowe mamy pod tamtym ;)

To juz chyba Lux o nim pisala, ze ro stare i niewygodne konto i zrobia nam tutaj w tej samej zakładce jakies podobno. Kiedy ono zostało otwarte bo w aplikacji nie widze tego[emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :)

Kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujace &&&

Zaczynam troche swirowac. Tez macie takie uderzenia goraca? Takie wrazenie jakbyscie sie mialy ugotowac od srodka?

Milego dzionka!

Do góry