To nie grupa, bo to forum zamknięte widzę w aplikacji w telefonie Więc chyba możemy zaczynać.
A ja z apki nie widzę - dopiero jak przez przeglądarkę wejdę. Ale tematy można zakładać... to co? Zaczynamy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie grupa, bo to forum zamknięte widzę w aplikacji w telefonie Więc chyba możemy zaczynać.
mi cały czas wieczorem doskwiera uczucie zimna ... wczoraj wieczorem było tak fajnie chłodno na zewnątrz a ja musiałam w swetrze stać bo mi po prostu było zimno ... a wszyscy w krótkim rękawku i krótkich spodenkach musiałam wyglądać komicznieDzien dobry
Kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujace &&&
Zaczynam troche swirowac. Tez macie takie uderzenia goraca? Takie wrazenie jakbyscie sie mialy ugotowac od srodka?
Milego dzionka!
nie jestem pewna ale dziewczyny z poprzedniego zamknietego forum pisaly, że dopóki nie napisały komentarza w danym temacie to go po prostu nie widziały z apkiA ja z apki nie widzę - dopiero jak przez przeglądarkę wejdę. Ale tematy można zakładać... to co? Zaczynamy?
Ja biorę od 6go tygodnia. Głównie ze względu na tarczycę. Kwas foliowy zaczęłam brać 3 m-ce przed zajściemWlasnie, od kiedy zaczyna sie brac witaminy ? Po 12 czy 14 tygodniu ?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj macie opisana teorie Nub'a
http://yasminlena.pl/?p=283
Na bol gardla Mamagard. Pomogło miHej mamusie
A ja sie obudzilam z bólem gardła i myśle co z tym fantem zrobić ... luby mnie chyba zarazil bo on z kolei z katarem lata
Co do czucia ja tez sie gorzej znowu czuje mam malo energi a wczoraj rano pierwszy raz wymiotowalam zwijalam sie jak kot ... pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo i oby ostatni ... i to w dodatku na ostatniej prostej haha
Cos sie zle dzisiaj czuje ale to pewnie dlatego, ze wczoraj mialam intensywny dzien i teraz odreagowuje to wszystko.
Ja bym sie bala trgo detektora uzywac, ze dziecku cos zrobie a nie daj boze bym nie znalazla serduszka to bym to chyba rzucila o sciane nie nie nie to zdecydowanie nie dla mnie ... snilo mi sie, ze urzadzalismy pokoj dzieciecy piekny sen
Mi pomagają tabletki *spam*.