MyDream
Fanka BB :)
@Antiope to juz chwila, moment do wizyty powodzenia!
Bakteriami w moczy sie nie przejmuj, wkoncu sie ich pozbedziesz. Najwazniejsze, ze reszta jest ok!
@Saranta z tego co slyszalam to minimum 2l wody mineralnej lub nieslodzonej herbaty. Ja wmuszam w siebie ok 1.5l wody a drugie tyle nadrabiam woda z cytryna na goraco lub herbata lekko slodzona Boje sie tych zapalen pecherza, wiec wlewam w siebie ile wlezie
Mi moj gin odradzil USG piersi w ciazy. Powiedzial, ze teraz sie persi zmieniaja, rosna, rozwijaja i wedlug niego takie badanie jest bez sensu.Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dziewczyny dzisiaj. Najmocniej za te genetyczne. Będzie wszystko ok. Ja wizytuje genetycznie za tydzień, a już się stresuję.
Czy robiłyście sobie USG piersi w ciąży? Ja wczoraj miałam USG żył, bo mi się porobiły mega pajaczki, a ponoć w ciąży to się lubi tylko pogarszać... ;(
Staram sie byc pozytywna co by nie marudzic od rana, ale kurde non stop cos. Jak nie mega mdlosci i wymioty, tak wieczorem i w nocy mialam te uderzenia goraca. Powaznie czulam sie jak czajnik, ktory zaraz zagwizda. Tak mi bylo goraco, ze musialam wziac letni prysznic i zasnelam bez pizamy i .. koldry. Na codzien jestem zmarzluchem :O zagryzam zeby i mowie sobie, ze warto a z drugiej strony umieram ze strachu czy z Dzidziolem wszystko ok. Ostatnie usg miesiac temu, a kolejne za tydzien.. ale bede twarda, nie zeswiruje. Bede sie cieszyc Waszymi wizytami i mam nadzieje, ze szybko ten tydzien zleci..MyDream jak dzis sie czujesz? ja umieram jak zwykle
Bakteriami w moczy sie nie przejmuj, wkoncu sie ich pozbedziesz. Najwazniejsze, ze reszta jest ok!
@Saranta z tego co slyszalam to minimum 2l wody mineralnej lub nieslodzonej herbaty. Ja wmuszam w siebie ok 1.5l wody a drugie tyle nadrabiam woda z cytryna na goraco lub herbata lekko slodzona Boje sie tych zapalen pecherza, wiec wlewam w siebie ile wlezie