reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja zawsze musze myslec i o mamie i o tesciowej.... jako, ze z mama nie mam nigdy problemu tak z tesciowa zawsze... nigdy nie wiem co kupic

Mamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie ;)
Też zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrót :happy: Tylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.

Też zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrót :happy: Tylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.
Teraz w kinach leci komedia Dzień Matki może akurat :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojej najczęściej kupuje jakiś kosmetyk, pomadke albo krem.

Dzizus jak ja się dzisiaj czuje... cały dzień nie zwleklam się z łóżka, od 16 do 19 spalam... a teraz przejście z pokoju do łazienki mnie meczy. Idę juz spać, jak jutro się tak będę czuła to chyba wolne wezmę. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie ;)
moze to nie zabrzmi zbyt dobrze ale ja mojej mamie nie dam nic. ja jej czesto robie prezenty, bo czuje ze ona dla mnie duzo robi i jestem jej za to czesto wdzieczna. akurat pojechala do senatorim wiec tylko zadzwonie z zyczeniami. aaa zapomnialam zabralam ja do kosmetyczki w zeszlym tygodniu i zaplacilam za nia i ona sama uznala ze to bedzie na dzien matki prezent. czuje ze tak jest dobrze. ogolnie czuje ze moi rodzice bardzo sie staraja dla mnie z okazji mojej ciazy. doceniam to bo bywalo roznie.
ale z tesciowa to mam problem. ona nie lubi prezentow. mam chec jej kupic jakas ladna bluzeczke bo ma malo ladnych rzeczy ale nie wiem czy trafie z rozmiarem. moze pomysle o jakiejs dzianince bo latwiej z rozmiarem:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja miałam wczoraj fatalny dzień dopoludnia. Mdlilo mnie okropnie, ale popołudniu się rozkrecilam i pojechalismy na grilla do znajomych. Pobalowalismy do 1 w nocy i o dziwo moja córka usnela nam dopiero w aucie. Dzięki temu że była tak padnięta w nocy bez budzenia przespala 4h!!! Ale się wyspalam - jednym ciągiem 4h już nie pamiętam kiedy tak miałam:) dziś byliśmy cały dzień na zewnątrz, młoda padla a ja rozkoszuje się cisza w lozku ;) chwilo trwaj...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja czekam aktualnie jak moja córka łaskawie zrobi się śpiąca dochodzi północ ledwo patrze na oczy a ona biega i rozwala rzeczy po mieszkaniu.. Powoli trace nadzieję na sen oooohhhh dzieci....

Do góry