reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja zawsze musze myslec i o mamie i o tesciowej.... jako, ze z mama nie mam nigdy problemu tak z tesciowa zawsze... nigdy nie wiem co kupic

Mamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie ;)
Też zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrót :happy: Tylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.

Też zawsze mam ten problem. W tym roku podpowiedział mi D. Poza kwiatkiem wezmę mamę do kina. D zrobi to samo ze swoją. Tylko musimy to czasowo zgrać, bo ktoś się będzie musiał zająć Bazylim, więc najpierw ja pójdę z moją mamą, a potem D ze swoją, albo na odwrót :happy: Tylko muszę jeszcze jakiś film wymyślić.
Teraz w kinach leci komedia Dzień Matki może akurat :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja swojej najczęściej kupuje jakiś kosmetyk, pomadke albo krem.

Dzizus jak ja się dzisiaj czuje... cały dzień nie zwleklam się z łóżka, od 16 do 19 spalam... a teraz przejście z pokoju do łazienki mnie meczy. Idę juz spać, jak jutro się tak będę czuła to chyba wolne wezmę. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusie takie pytanko co dajecie mamom na dzien matki ? Mysle nad prezentami i nie mam pomyslu na nic ... moze mnie zainspirujecie ;)
moze to nie zabrzmi zbyt dobrze ale ja mojej mamie nie dam nic. ja jej czesto robie prezenty, bo czuje ze ona dla mnie duzo robi i jestem jej za to czesto wdzieczna. akurat pojechala do senatorim wiec tylko zadzwonie z zyczeniami. aaa zapomnialam zabralam ja do kosmetyczki w zeszlym tygodniu i zaplacilam za nia i ona sama uznala ze to bedzie na dzien matki prezent. czuje ze tak jest dobrze. ogolnie czuje ze moi rodzice bardzo sie staraja dla mnie z okazji mojej ciazy. doceniam to bo bywalo roznie.
ale z tesciowa to mam problem. ona nie lubi prezentow. mam chec jej kupic jakas ladna bluzeczke bo ma malo ladnych rzeczy ale nie wiem czy trafie z rozmiarem. moze pomysle o jakiejs dzianince bo latwiej z rozmiarem:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja miałam wczoraj fatalny dzień dopoludnia. Mdlilo mnie okropnie, ale popołudniu się rozkrecilam i pojechalismy na grilla do znajomych. Pobalowalismy do 1 w nocy i o dziwo moja córka usnela nam dopiero w aucie. Dzięki temu że była tak padnięta w nocy bez budzenia przespala 4h!!! Ale się wyspalam - jednym ciągiem 4h już nie pamiętam kiedy tak miałam:) dziś byliśmy cały dzień na zewnątrz, młoda padla a ja rozkoszuje się cisza w lozku ;) chwilo trwaj...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja czekam aktualnie jak moja córka łaskawie zrobi się śpiąca dochodzi północ ledwo patrze na oczy a ona biega i rozwala rzeczy po mieszkaniu.. Powoli trace nadzieję na sen oooohhhh dzieci....

Do góry