reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czesc wszystkim:) witam sie i zegnam... Nie odzywalam sie dlugo bo mialam okropne dni... Ostatnie usg 18 maja pokazalo ze prawdopodobnie pecherzyk nie rosnie, w srodku nic nie ma, do tego jest plaski. Lekarka chciala mi dac skierowanie do szpitala na zabieg ale sie nie zgodzilam... 27 maja ide do drugiego lekarza z lepszym sprzetem i wiedza i mysle ze wtedy juz bede pewna na 100 procent. Przyzwyczailam sie do mysli ze nic z tego nie bedzie...

Wszystkim Wam zycze spokojnej ciazy, lekkiego porodu i cudnego dzieciatka:)
Kochana nie trać nadzieji! Trzymam mocno kciuki.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc wszystkim:) witam sie i zegnam... Nie odzywalam sie dlugo bo mialam okropne dni... Ostatnie usg 18 maja pokazalo ze prawdopodobnie pecherzyk nie rosnie, w srodku nic nie ma, do tego jest plaski. Lekarka chciala mi dac skierowanie do szpitala na zabieg ale sie nie zgodzilam... 27 maja ide do drugiego lekarza z lepszym sprzetem i wiedza i mysle ze wtedy juz bede pewna na 100 procent. Przyzwyczailam sie do mysli ze nic z tego nie bedzie...

Wszystkim Wam zycze spokojnej ciazy, lekkiego porodu i cudnego dzieciatka:)
Bardzo mi przykro. Wiem co czujesz. Który to tydzień, może jeszcze jest szansa? Robiłaś betę? U mnie był pusty pęcherzyk w 7 tc i pani doktor sama powiedziała, żeby się raczej nie łudzić. Ja wiem, że kobiety są różne, ale ja wolałam tak, nie chciałabym się nastawiać, a potem kolejny raz przechodzić rozczarowania. Wolałam się nastawić, że jest źle, a potem ewentualnie przeżyć miłe zaskoczenie. Koniecznie odwiedź innego lekarza, jeśli Twój bez kontroli od razu chciał Ci dać skierowanie na zabieg. Poza tym możesz zbadać betę, to też coś może powiedzieć o szansach. Trzymam kciuki, żeby się jednak okazało, że wszystko jest dobrze.

ja wzielam czopka na noc i sie mdlosci uspokoily na noc
U mnie w nocy sie zgaga pojawila :O Meczy mnie strasznie. Rano jak napisalam posta, myslalam ze czuje sie dobrze, ale 5 minut pozniej siedzialam przy kibelku przez 40minut...

caly czas w glowie mam mysli ze moze jednak ale mie nastawiam sie za bardzo... Trudno... Mam przecudowna coreczke i to mi daje sile. Ona jest lekiem na wszystko:) niech Wam nie bedzie przykro bo Wasze Malenstwa to czuja. Pozdrawiam:)
Tak jak Dziewczyny pisza, nie trac nadzieji! Kciukam za Was :*

Mi z kolei od wczoraj coś jeździ w brzuchu. Czuję takie bulgotanie w okolicy pępka... no i odliczam już dni do wizyty. Zostało 5. Nie jest źle, jakoś dam radę.

reklama
Do góry