Lucky87
Zaangażowana w BB
Ja mam codziennie kilka snów i są takie bardzo realistyczne. Jedne przyjemne, a inne przerażające. Dzisiaj śniło mi się, że porwałam dziecko ok.5lat i dzwoniłam po okup za nie [emoji16] Ale później się przestraszyłam i je oddałam. Śnił mi się też były facet,że niosłam z nim telewizor do mojego aktualnego mieszkania i spadł nam na schodach [emoji2] hehe [emoji5] Codziennie mi się coś śni,przed ciążą tak nie miałamAlez mialam sen! bylam na sali takiej jak mala kinowa w ktorej bylo jakies 50 osob na spotkaniu sluzbowym i nie dziala prezentacja. chcialam jakos ratowac sprawe, poszlam po drigi projektor i tym samym z uczestnika stalam sie prowadzaca i ofiara tej sytuacji. nie udalo mi sie uruchomic. musialam spotkanie zakonczyc i wyjasnic wszystkim w tym jakiemus typowi dyrektorowi ze no w sumie to nie moja wina bo mialam uczestniczyc w spotkaniu a nie przygotowac je. on byl zimno ironiczny w podumowujacej rozmowie...normalnie obidzilam sie zestresowana
czytalam ze w ciazy sny sa bardzo wyraziste, tez tak macie? dodam ze lenie sie na L4 wiec abstrakcyjny temat.
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom