reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Antiope gdyby moja przespiała noce też by pewnie z nami nie spała Zresztą ona śpi w łóżeczku do czasu aż ja przyjdę do sypialni Tylko potem jak już się przebudza gdy my już śpimy to trafia do nas Oczywiście w międzyczasie zanim się położymy kilka razy i tak muszę ją wyjmowac usypiac i wkładać Ostatnio żeby ją w ogóle odłożyć to muszę z nią wejść do łóżeczka no cyrki niezłe Kiedyś opowiem to jej facetom (albo jednemu) :p a Twój dzieć od kiedy przesypia noce?

reklama
Lux kopnij brata w d... I olej ;) niektórzy ludzie nawet do sklepu trafić nie umieją :D

Ostatnia edycja:
No i się poryczalam.
Matko ależ sie rozczulilam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Po prostu... nawet sobie sprawy nie zdajemy z tego jak bardzo nasi mężczyźni wszystko z nami przeżywają.
Dlatego, gdy na wątku pojawił się temat teściowej, to ja sobie tłumaczę zawsze, że każdy ma swoje wady i zalety, ale teściowa to kobieta, dzięki której mój mąż jest jaki jest :)

hahah chcialabym to widziec :laugh2:
Moj M sie poplakal ze smiechu :p Wspolczul mi bardzo, ale jak juz bylo po i wyszlam uradowana z lazienki to oboje parsknelismy smiechem.

Zdziwaczalam ostatnio. Najchetniej bym przesypiala cale dnie,w pracy nie moge sie na niczym skupic i przez to nie jestem tak towarzyska jak bylam do tej pory. Klienci przyzywczajeni sa do mnie usmiechnietej od ucha do ucha, zartujacej, zagadujacej a teraz... masakra. Wkurza mnie jak ktos chce ze mna pogadac. Najchetniej podalabym towar i tyle bo naprawde rozmowa mnie meczy. To chyba efekt przemeczenia organizmu i ciaglej sennosci. Mam nadzieje, ze to minie bo sama ze soba sie zle czuje.

Lux kopnij brata w d... I olej ;) niektórzy ludzie nawet do sklepu trafić nie :D

no mowie do niego ej wsiadasz na mnie a ja Bogu ducha winna i w pracy siedze, a bo to sie bierze z tego, ze ludzie od kogos tam maja info o skepie i pewnie facet pierwszy raz byl i zamiast do sklepu pokierowali go ludzie do serwisu 10 km oddalonego od sklepu, zreszta nie pierwszy raz

Ania fajnie że mąż się przed tobą otworzył, to zbliża.

Teściową będę kiedyś w przyszłości, ciekawe jaką :D
Ale ile razy musiał szybciej słuchać, że go nic nie rusza i nie potrafi ze mną rozmawiać szczerze... ;) naprawdę się znęcałam nad nim psychicznie zanim się zdobył na takie wyznanie. Jak juz wspomniałam, to taka cicha myszka jest ;)

reklama
A ja już wiem na 100% że odrzucilo mnie od kawy.
Ostatnio jak ja robiłam wypijalam pół kubka i miałam dość.
Teraz przez kilka dni wogole jej nie piłam a dziś nagle mi się jej zachciało i co kilka łyków wzięłam i teraz leżę i zdycham bo tak mi niedobrze. Ot co.

U nas mały śpi w swoim pokoju, ale co noc ok 3 przychodzi do nas i się wciska między nas
Mówię mu ostatnio ze jak będzie dzidzia to skończy mu się kursowanie do naszego pokoju, bo dzidzia bedzie go budzić.
A on wiem wiem że będzie płakać w nocy. Ale i tak nie oddam swojego miejsca w waszym łóżku dla bobasa. Trudno musicie kupić dla niego nowe łóżeczko bo wszyscy się nie zamieścimy. Nawet pokazał.gdzie łóżeczko bedzie stało żeby było mi łatwo wstawać do dzidzi [emoji23], czarno to widzę!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry