reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Ja kuzwa mam to samo.
Wieczorami myślę tylko jak się nie zrzygac.
Rano nie ma jak
No dokładnie. Nawet jak mi się chce w ciągu dnia, to D nie ma, a wieczorem tak muli, że nie ma szansy. Normalnie chyba na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć ile razy się bzyknęliśmy w ciągu ostatnich 2 miesięcy...

No dokładnie. Nawet jak mi się chce w ciągu dnia, to D nie ma, a wieczorem tak muli, że nie ma szansy. Normalnie chyba na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć ile razy się bzyknęliśmy w ciągu ostatnich 2 miesięcy...
A ja na początku miałam zakaz od lekarza a znowu jak się zgodził to w ten sam dzień mąż za granicę wyjechał :p więc przez te prawie 3 mies było 1 :p

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chyba nie?? Kurde jak przesuwam w Tel stronę to czasmj mi sie nieraz kliknie i mogę nie zauważyć :( a nie chciałabym żadnych niedomówień. Jesli to ja to powiedzcie. Praktycznie caly czas korzystam na Tel wiec jest możliwość taka :(

Nie, nie, spokojnie ;)
Mi jakby sie kliknelo to bym napisala do tej osoby ze to byl przypadek...

Ja raz przyuważyłam kto ale nie będę pisać publicznie.

Ta opcja nie jest widoczna na apkach. Tylko w przeglądarce.
hihi...ja pisze tylko w app...tej opcji nie widze...a na dodatek pisze bez polskich znakow bo dla mnie na komorce to naturalne jak oddychanie powietrzem:))) ups nawet nie pomyslam ze komus to przeszkadza a tym bardziej ze...moze drugiemu na to zwrocic uwage.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Gdzie mam szukac tej grupy? :) chyba ze nie jestem zaproszona :)

W app wybierasz rozwijana listę po lewej stronie i tam jest zakładka grupy Widzę że jest tam 18 osób ale kto to nie wiem No przydałby się ten wątek zamknięty bo pisać o libido offen to wolałbym nie :D

Ps. Wysłałam tam prośbę o dołączenie

Ostatnia edycja:
Dla mnie to przedszkole dawac negatywa za pisownie no ale widocznie ktos sie dowartosciowuje w ten sposob ;)
Ja też jednego takiego negatywa dostałam a akurat w moim tekście chyba wtedy żadnych literówek nie było... Kiedyś jeszcze dostałam "Nie zgadzam się!" jak napisałam coś, z czym trudno się nie zgodzić (jakieś gratulacje czy coś, nie pamiętam). Widocznie czasem się klikają takie rzeczy przypadkiem:)

W app wybierasz rozwijana listę po lewej stronie i tam jest zakładka grupy Widzę że jest tam 18 osób ale kto to nie wiem No przydałby się ten wątek zamknięty bo pisać o libido offen to wolałbym nie :D

Ps. Wysłałam tam prośbę o dołączenie
Ale grupa to nie to. Grupa była założona z 2 tyg temu ale jednak tam nie było wygodnie pisać i dlatego ma być zamknięty wątek, który wygląda jak ten.
Chyba,że ja się mylę to mnie poprawcie

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry