reklama
creativo
Fanka BB :)
grupa zamknieta jest po to żeby nikt nas nie czytał z zewnątrz ja chyba jeszcze nie zostałam dodana albo nie wiem o tymDziewczyny co to za grupa zamknięta grudzień 2016, to wy?
creativo
kleo bądź spokojnaDziewczyny sprawdźcie czy przypadkiem to nie ja te negatywy daje może przypadkiem mi się klikło, nawet nie wiem gdzie taka opcja
madzia.ch.1995
Mi tez czasem sie kliknie jakas ocena jak przesuwam na Tel i nawet nie świadomie, nawet tego nie zauważam . Nie przejmuj sie wgl tymDlaczego tak myślisz? Ktos ci zaznaczył literówki? Być moze mu sie klikło. Ja musze uważać na telefonie bo jak przewijam posty palcem to często cos mi sie przez przypadek wciśnie :/ np. " stare"
A nawet jesli komuś to przeszkadza to się nie przejmuj Ja tez często mam włączona ang klawiaturę i nie mam polskich znaków albo jakies śmieszne słowa mi sie tworzą
Antiope
To u mnie libido na poziomie 0. Normalnie aż mi żal mojego D, bo ja kompletnie nie mam ochoty. Ta sfera mogłaby w tym momencie w ogóle nie istnieć.ja mialam tak, ze po jedzeniu czulam jakbym miala kamien w brzuchu w efekcie bardzo malo jadlam albo wcale, od miesa mnie odrzucalo najlepiej wchodzily ziemniaki z kefirem, mizeria i jakas zupa ale to bylo bardziej wmuszanie w siebie zniknelo w 10tyg
Kilka razy mialam nudnosci raz myslalam, ze pobiegne wymiotowac ale na szczescie sie udalo ... pomagala zimna woda mineralna i herbata z imbirem
Teraz z kolei mdli mnie na zapachy jak otworzylam ostatnio zmywarke i zalecial mi smrod jedzenia to myslalam, ze nie wytrzymam haha od razu cofka ale ja do wymiotowania jestem ostatnia .... bronie sie rekoma i nogami dzis pierwszy raz mi sie w glowie zakolowalo po odkurzaniu mieszkania ale to moja wina bo robilam wszystko za szybko doszly tez bole dolnej parti plecow ale juz tez odpuszczaja powoli podobno to jest od miednicy ciesze sie, ze juz coraz dalej teraz podobno juz powinno byc tylko lepiej
Efekt uboczny ciazy libido teraz mi szaleje haha luby zadowolony
madzia.ch.1995
Ktos ma takie hobby ja tez wiem kto i pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam ...
Ja chyba nie?? Kurde jak przesuwam w Tel stronę to czasmj mi sie nieraz kliknie i mogę nie zauważyć a nie chciałabym żadnych niedomówień. Jesli to ja to powiedzcie. Praktycznie caly czas korzystam na Tel wiec jest możliwość taka
Ja kuzwa mam to samo.To u mnie libido na poziomie 0. Normalnie aż mi żal mojego D, bo ja kompletnie nie mam ochoty. Ta sfera mogłaby w tym momencie w ogóle nie istnieć.
Wieczorami myślę tylko jak się nie zrzygac.
Rano nie ma jak
reklama