cytrusowa85
Fanka BB :)
Ja to w ogóle nie wiem co te znaki xnacza chyba z 15ich a ja używam ze 3 lubie to kocham i dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki ale to ja dałam ale to był przypadek bo na tel siedzę i kliknąłem przy przeglądaniu postu potem odkliknelam ale tb już wyswietlilo :-/ sorkiJak tak w ogóle można. Mnie ktoś wystawił ocenę niemądre. Parsknęłam śmiechem
A za tamto to sorki ja dałam nie mądre ale to był czyta p
ja mialam tak, ze po jedzeniu czulam jakbym miala kamien w brzuchu w efekcie bardzo malo jadlam albo wcale, od miesa mnie odrzucalo najlepiej wchodzily ziemniaki z kefirem, mizeria i jakas zupa ale to bylo bardziej wmuszanie w siebie zniknelo w 10tygCo do mdłości to ja nie wiem dokładnie jak one się objawiają.... ale mam coś takiego popołudniami,że mi tak ciężko na zoladku i mi lekko niedobrze cokolwiek bym nie zjadla i dość szybko po obiedzie musze zjesć coś innego. Zawsze tak mialam np po tlustym jedzeniu a teraz to w zasadzie po wszystkim. To to? Ciążowe mdłości? No i pić dużo musze i coś rzeskiego mi się chce bo mam ciągle kapcia w buzi... no i mam takie nagle ataki głodu, że nagle jestem tak glodna,że muszę coś zjeść bo inaczej glowa mnie rozboli. Teraz właśnie umieram na bol głowy i cały dzień glodna jestem... zjadłam apap ale niewiele pomógł. ...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha ja też dostaje negatywy - literówkiHej dziewczyny nie udzielalam sie za barzo ostatnio i chyba juz nie bede bo widze, ze jednej osobie przeszkadza moje nieuzywanie polskich znakow co jest spowodowane przyzwyczajeniem, na codzien posluguje sie glownie jezykiem angielskim ale skoro komus to tak przeszkadza to nie bede pisac.
Ja też mam niemadre i literówkiJak tak w ogóle można. Mnie ktoś wystawił ocenę niemądre. Parsknęłam śmiechem