wazne, ze masz wspacie od mamy, to bardzo wazne, i powiedz jej, ze niech sie uspokoi hihihi, ale mamy juz takie sa, inna epoka, inne myslenie, dla nich to wszystko jest chyba inne...my mamy inne podejscie...bylam w aptece i stala przedemna kobieta, ktora drugiej kobiecie opowiadala, ze miala zostac babcia, ale okazalo sie, ze corka poronila, myslalam, ze sie porycze, za wrazliwa chyba jestem...potem ona stala w kasie obok i jak rozmawialam z kasjerka o ciazy i lekach to tamta pani tak zerkala to na mnie to na moj brzuch...dziko sie czulam, bardzo mi sie jej zal zrobiloNo a moja mama plakala mi i plakaka, ze juz tak by chciala, a jednak w sporcie ciezko tak zaplanowac taka przerwe, a teraz nawet nie bierze do glowy, ze cos mogloby sie stac.... Wiec oby bylo ok, bo mi sie zaplacze na smierc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
No apropo radości mam Moja teściowa to wulkan emocji Zaraz jak się dowiedzieli to przyjechała z kwiatami i podarkami wyciskac wycalowac itd jakoś nie lubię takich akcji, rozumiem urodzenie dziecka ale tak wczesna ciąża nie wiadomo jak się zakończy więc te fanfary mogłyby poczekać.. Jak to powiedziała moja koleżanka brakowało jeszcze cyganskiej kapeli pod balkonem.. ale wolę tak niz jak wy tu opisujecie zazdrość zawisc złe spojrzenia i głupie komentarze
Dziewczyny, odpisała mi Jagoda. Próbuje ogarnąć zakładanie forum zamkniętego, bo coś tu na BB się zmieniło i musi dowiedzieć się jak to zrobić. Tak czy inaczej listę zrobiłam i jej puściłam. Wybaczcie, ale jeśli nie kojarzę jakiegoś nicka to nie wpisałam na razie. Ja nie piszę po kilkadziesiąt postów dziennie ale czytam regularnie i jak nie znam kogoś, to znaczy, że wieki nie pisał. Albo napisał tylko post powitalny. Jak się nowe osoby wkręcą to się poprosi o dopisanie. Pamiętałam za to o Kleo na przykład, ale ona na razie nie chce więc nic na siłę dobrej nocy
Lucky87
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny. Ja miałam wizytę w piątek. Fasolka już na prawie 2 cm [emoji5] Lekarz mnie rozbawił bo powiedział, że jakoś dużo miejsca tam i szukał drugiego malucha [emoji2] Ale nie znalazł niespodzianki
Mnie to mdli zawsze wieczorem jakoś od 19 mam nadzieję,że niedługo minie
Wczoraj byłam na wieczorze Panieńskim koleżanki, tylko w domu bo klub już odpuściłam. Za miesiąc weselicho. To pierwsze w moim życiu na trzeźwo. No ciekawe jak będzie[emoji14]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to mdli zawsze wieczorem jakoś od 19 mam nadzieję,że niedługo minie
Wczoraj byłam na wieczorze Panieńskim koleżanki, tylko w domu bo klub już odpuściłam. Za miesiąc weselicho. To pierwsze w moim życiu na trzeźwo. No ciekawe jak będzie[emoji14]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
mojeboje
Fanka BB :)
Dziewczyny kp jak tam znosicie karmienie? Mnie zaczyna lekko wykrzywiac, odczuwacie mocno wrażliwość?
Już od jakiegoś czasu, ale chyba się przyzwyczaiłam:/
Już od jakiegoś czasu, ale chyba się przyzwyczaiłam:/
Ja to mam teraz tak że jak córka się przystawia to czekam jak na kopniecie prądem..
pola.
Dziewczyny kp, a co wasi gin na temat karmienia w ciąży? Ja już nie kp, ale pamiętam że moja ginka coś kiedyś wspominała że jakbym zaszła podczas kp to zalecalaby zakończenie kp. Wiem że różnie lekarze do tego pochodzą i pytam z czystej ciekawości co wasi mówią.
reklama
mojeboje
Dziewczyny kp, a co wasi gin na temat karmienia w ciąży? Ja już nie kp, ale pamiętam że moja ginka coś kiedyś wspominała że jakbym zaszła podczas kp to zalecalaby zakończenie kp. Wiem że różnie lekarze do tego pochodzą i pytam z czystej ciekawości co wasi mówią.
Zazwyczaj dla "świętego spokoju" zalecają odstawienie, zwłaszcza jeśli dziecko jest starsze. Ale tak naprawdę, jeśli z ciążą jest OK, nie ma plamień, podczas karmienia nie ma skurczy ani nie bolą plecy to spokojnie można karmić. Generalnie jeśli nie zabraniają seksu to karmić można.
Mój też o tym wspominał na pierwszej wizycie, zanim ciąża była potwierdzona. U mnie teoretycznie ciąża podwyższonego ryzyka, ale skoro na razie jest wszystko ok, nic mi nie zabronił, nic się nie dzieje i seks jest dozwolony to odstawiam stopniowo, na razie bez pośpiechu.