elifit
Moderatorka
Ja chyba też choć coraz mniej jej pozwalam wisiećJuż od jakiegoś czasu, ale chyba się przyzwyczaiłam:/
Madzia jutro ok 9 rano
Pola moja ginka nie wie i niech tak zostanie może
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba też choć coraz mniej jej pozwalam wisiećJuż od jakiegoś czasu, ale chyba się przyzwyczaiłam:/
A przypomnij mi co to za dyscyplina? Jaki sport uprawiasz?Ok, dziękujęzatem postaram się być ciut bardziej dostępna i aktywna
Mogę zatem dodać, że radość mojej mamy mnie faktycznie ciut mocno irytuje, ale staram się ją zrozumieć....
Do tego dziś moja drużyna wygrała brąz mistrzostw polski więc kolejny niezły sezon za nami.... O tak, żeby kolejne info o mnie było...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrzeNo a moja mama plakala mi i plakaka, ze juz tak by chciala, a jednak w sporcie ciezko tak zaplanowac taka przerwe, a teraz nawet nie bierze do glowy, ze cos mogloby sie stac.... Wiec oby bylo ok, bo mi sie zaplacze na smierc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A przypomnij mi co to za dyscyplina? Jaki sport uprawiasz?
Będzie dobrze![]()
Dziewczyny kp, a co wasi gin na temat karmienia w ciąży? Ja już nie kp, ale pamiętam że moja ginka coś kiedyś wspominała że jakbym zaszła podczas kp to zalecalaby zakończenie kp. Wiem że różnie lekarze do tego pochodzą i pytam z czystej ciekawości co wasi mówią.
Lookata, a przypomnij mi proszę w jakim wieku jest twoja córcia?
Kp to temat rzeka. Pamiętam jak mój rodzinny po pół roku karmienia sugerował odstawianie od piersi.
Dziewczyny kp jak tam znosicie karmienie? Mnie zaczyna lekko wykrzywiac, odczuwacie mocno wrażliwość?
Dzień dobry
Zaraz jem śniadanie, syna do przedszkola i na wizytę.
Miłego dnia