reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Kochana to na prawde nie chodzi o ilosc postow. Ja jak nie mam nic do dodania to tez nie pisze. Bardziej chodzi o to ze ktoa napisal jeden dwa posty i sie nie udziela tylko czyta. Nie ma obowiazku pisania po x razy dziennie. Kojarzymy Cie wiec sie nie przejmuj ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
no wlasnie o to chodzi! pisalam, ze rozchodzi mi sie o dziewczyny, ktore dolaczyly kilka dni temu i cisza...a potem napisza za 2 tygodnie i nikt nie zareaguje na post, bo nie bedzie kojarzyc osoby

Ok, dziękuję;) zatem postaram się być ciut bardziej dostępna i aktywna;)

Mogę zatem dodać, że radość mojej mamy mnie faktycznie ciut mocno irytuje, ale staram się ją zrozumieć....

Do tego dziś moja drużyna wygrała brąz mistrzostw polski więc kolejny niezły sezon za nami.... O tak, żeby kolejne info o mnie było...;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ok, dziękuję;) zatem postaram się być ciut bardziej dostępna i aktywna;)

Mogę zatem dodać, że radość mojej mamy mnie faktycznie ciut mocno irytuje, ale staram się ją zrozumieć....

Do tego dziś moja drużyna wygrała brąz mistrzostw polski więc kolejny niezły sezon za nami.... O tak, żeby kolejne info o mnie było...;)

babcie tak maja, moi tez sie ciesza, ale z dystansem, bo jednak jedna ciaza stracona juz byla i boja sie razem ze mna o obecna ciaze

reklama
No a moja mama plakala mi i plakaka, ze juz tak by chciala, a jednak w sporcie ciezko tak zaplanowac taka przerwe, a teraz nawet nie bierze do glowy, ze cos mogloby sie stac.... Wiec oby bylo ok, bo mi sie zaplacze na smierc;)

Do góry