reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tutaj jest niestety całkiem sporo mam po przejściach i stratach... wiemy co czujesz. Ja spać po nocach często nie mogę , ale staram się jakoś dotrwać do kolejnych wizyt ;) jak już pewnie zdążyłaś zauważyć, różnie mi to wychodzi... ale dzięki temu forum zawsze znajduję pocieszenie i wiarę :)
No wlasnie jak was czytalam po nocach (tak tez zle sypiam) to poczulam ze moglabym tu znalezc swoje miejsce. Moj pierwszy dzisiejszy usmiech wysylam do ciebie:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z rana.

Witam również nowe mamusie kurcze jak fajnie ze coraz więcej nas!!!

Mój pierworodny ma dziś 15 urodziny.wiec z tej okazji mam pełno pyszności w domu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mieliśmy jechać na wycieczkę. Chcieliśmy pooglądać schwarzwald i jego wodospady w czarnym lesie. Ale pogoda się zdupila i nici z tego.
Pozostaje mi wyrko i tort mojego pierworodnego [emoji16]
Mąż szykuje obiad więc mam luz. Poczytam jakąś książkę.

Później może ktoś mnie wyciągnie, z wyrka i pójdziemy na lody włoskie.

Jedynym objawem ciąży dzisiaj to ból piersi przy dotyku.
Jeszcze 10 dni i wizyta u gina.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

No zgadzam się z dziewczynami - Lux pojechałaś. Ja rozumiem, że Ty lubisz dzielić się z nami wszystkim i piszesz post pod postem i dzięki temu masz największą ilość postów na całym BB ;) ale nie wszyscy mają na to czas i ochotę. Fajnie sobie poczytać i czasem coś napisać, ale ja np nie lubię lać wody byle lać ;)

Dziewczyny napisałam do Jagody z prośbą o wątek zamknięty. Antiope Ciebie wpisałam mimo, że się nie zgłosiłaś na priv, bo wiem, że chciałaś. Reszta dziewczyn, która jeszcze nie wyraziła chęci a chce zapraszam na priv to będę aktualizować ;) Czekam teraz na odpowiedź adminki, ciekawe ile utworzenie potrwa. Nie spodziewam się, że w niedzielę nam o zrobi, o nie, ale ciekawe czy w połowie przyszłego tyg będziemy mogły w końcu się lepiej poznać :D

Widzisz, ja nigdy nie pisalam na zadnym forum chociaz namietnie czytam, zwlaszcza w ciazy. Nie moge obiecac ze bede pisala...ale zachecilo mnie to ze nie znalazlam u was objawow typowego internetowego hejtu i krytykanctwa itp. Przyjmuje twoje napomnienie jako dobra monete i zachete do pisania...chociaz mozna by bylo to tez inaczej zrozumiec:) Uwierzysz, ze dzis napisalam 4 wypowiedzi i skasowalam zamiast opublikowac? Chyba musze sie oswoic z pisaniem na forum ale nadal licze ze trafilam do milej spolecznosci skupionej wokol szczesliwych i rosnacych brzuszkow.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja po prostu mam z zadanie pilnowanie by watek prosperowal, co do atmosfery to fakt jest u nas przyjemnie i sa naprawde fantastyczne dziewczyny i zycze takich na kazdym watku :) jest zrozumienie i wsparcie i widac, ze pisanie tu sprawia dziewczom przyjemnosc :)
pisz o wszystkim, zawsze znajdziesz tu zozumienie, dziewczyny sa naprawde cudowne!!!!

moje mdlosci dzis sa, ale jem na sile i pije kubusie i jakos funkcjonuje
na obiad kotleciory, surowka i ziemniaki, ciekawe ile zjem :-p

No zgadzam się z dziewczynami - Lux pojechałaś. Ja rozumiem, że Ty lubisz dzielić się z nami wszystkim i piszesz post pod postem i dzięki temu masz największą ilość postów na całym BB ;) ale nie wszyscy mają na to czas i ochotę. Fajnie sobie poczytać i czasem coś napisać, ale ja np nie lubię lać wody byle lać ;)

Dziewczyny napisałam do Jagody z prośbą o wątek zamknięty. Antiope Ciebie wpisałam mimo, że się nie zgłosiłaś na priv, bo wiem, że chciałaś. Reszta dziewczyn, która jeszcze nie wyraziła chęci a chce zapraszam na priv to będę aktualizować ;) Czekam teraz na odpowiedź adminki, ciekawe ile utworzenie potrwa. Nie spodziewam się, że w niedzielę nam o zrobi, oynie, ale ciekawe czy w połowie przyszłego tyg będziemy mogły w końcu się lepiej poznać :D
nie chodzi o lanie wody, zle to odebralyscie! chodzi o to, ze pojawilo sie duzo nowych dziewczyn, przestawily sie i cisza...jesli maja napisac jeden post i zniknac to po co pisza? robi sie balagan i ja nawet nickow tych dziewczyn nie pamietam...i nie chodzi tu o lanie wody i ilosc postow

Lux nie zapominaj o mnie! Ja żyję i mam się dobrze jakby co. Po prostu wczroraj i dzisiaj jedyne co zajmuje mi czas to szukanie mebli, kibli, wanny i innych takich do nowego mieszkania ;)

Miłego dnia grudniowe ciążóweczki [emoji10]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux nie zapominaj o mnie! Ja żyję i mam się dobrze jakby co. Po prostu wczroraj i dzisiaj jedyne co zajmuje mi czas to szukanie mebli, kibli, wanny i innych takich do nowego mieszkania ;)

Miłego dnia grudniowe ciążóweczki [emoji10]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie mowie o dziewczynach, ktore sa od poczatku i znikaja na kilka dni tylko te, ktore napisaly niedawno poraz pierwszy i cisza..i jak tu utworzyc liste z datami porodu gdzie bedzie balagan? jak bedzie ta dziewczyna wpisana i ja nie bede miala skad wziac danych o niej, bo sie przestala po dwoch czy trzech postach udzielac...rozumiecie to czy nie?

Do góry