reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tutaj jest niestety całkiem sporo mam po przejściach i stratach... wiemy co czujesz. Ja spać po nocach często nie mogę , ale staram się jakoś dotrwać do kolejnych wizyt ;) jak już pewnie zdążyłaś zauważyć, różnie mi to wychodzi... ale dzięki temu forum zawsze znajduję pocieszenie i wiarę :)
No wlasnie jak was czytalam po nocach (tak tez zle sypiam) to poczulam ze moglabym tu znalezc swoje miejsce. Moj pierwszy dzisiejszy usmiech wysylam do ciebie:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się z rana.

Witam również nowe mamusie kurcze jak fajnie ze coraz więcej nas!!!

Mój pierworodny ma dziś 15 urodziny.wiec z tej okazji mam pełno pyszności w domu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mieliśmy jechać na wycieczkę. Chcieliśmy pooglądać schwarzwald i jego wodospady w czarnym lesie. Ale pogoda się zdupila i nici z tego.
Pozostaje mi wyrko i tort mojego pierworodnego [emoji16]
Mąż szykuje obiad więc mam luz. Poczytam jakąś książkę.

Później może ktoś mnie wyciągnie, z wyrka i pójdziemy na lody włoskie.

Jedynym objawem ciąży dzisiaj to ból piersi przy dotyku.
Jeszcze 10 dni i wizyta u gina.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

No zgadzam się z dziewczynami - Lux pojechałaś. Ja rozumiem, że Ty lubisz dzielić się z nami wszystkim i piszesz post pod postem i dzięki temu masz największą ilość postów na całym BB ;) ale nie wszyscy mają na to czas i ochotę. Fajnie sobie poczytać i czasem coś napisać, ale ja np nie lubię lać wody byle lać ;)

Dziewczyny napisałam do Jagody z prośbą o wątek zamknięty. Antiope Ciebie wpisałam mimo, że się nie zgłosiłaś na priv, bo wiem, że chciałaś. Reszta dziewczyn, która jeszcze nie wyraziła chęci a chce zapraszam na priv to będę aktualizować ;) Czekam teraz na odpowiedź adminki, ciekawe ile utworzenie potrwa. Nie spodziewam się, że w niedzielę nam o zrobi, o nie, ale ciekawe czy w połowie przyszłego tyg będziemy mogły w końcu się lepiej poznać :D

Widzisz, ja nigdy nie pisalam na zadnym forum chociaz namietnie czytam, zwlaszcza w ciazy. Nie moge obiecac ze bede pisala...ale zachecilo mnie to ze nie znalazlam u was objawow typowego internetowego hejtu i krytykanctwa itp. Przyjmuje twoje napomnienie jako dobra monete i zachete do pisania...chociaz mozna by bylo to tez inaczej zrozumiec:) Uwierzysz, ze dzis napisalam 4 wypowiedzi i skasowalam zamiast opublikowac? Chyba musze sie oswoic z pisaniem na forum ale nadal licze ze trafilam do milej spolecznosci skupionej wokol szczesliwych i rosnacych brzuszkow.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja po prostu mam z zadanie pilnowanie by watek prosperowal, co do atmosfery to fakt jest u nas przyjemnie i sa naprawde fantastyczne dziewczyny i zycze takich na kazdym watku :) jest zrozumienie i wsparcie i widac, ze pisanie tu sprawia dziewczom przyjemnosc :)
pisz o wszystkim, zawsze znajdziesz tu zozumienie, dziewczyny sa naprawde cudowne!!!!

moje mdlosci dzis sa, ale jem na sile i pije kubusie i jakos funkcjonuje
na obiad kotleciory, surowka i ziemniaki, ciekawe ile zjem :-p

No zgadzam się z dziewczynami - Lux pojechałaś. Ja rozumiem, że Ty lubisz dzielić się z nami wszystkim i piszesz post pod postem i dzięki temu masz największą ilość postów na całym BB ;) ale nie wszyscy mają na to czas i ochotę. Fajnie sobie poczytać i czasem coś napisać, ale ja np nie lubię lać wody byle lać ;)

Dziewczyny napisałam do Jagody z prośbą o wątek zamknięty. Antiope Ciebie wpisałam mimo, że się nie zgłosiłaś na priv, bo wiem, że chciałaś. Reszta dziewczyn, która jeszcze nie wyraziła chęci a chce zapraszam na priv to będę aktualizować ;) Czekam teraz na odpowiedź adminki, ciekawe ile utworzenie potrwa. Nie spodziewam się, że w niedzielę nam o zrobi, oynie, ale ciekawe czy w połowie przyszłego tyg będziemy mogły w końcu się lepiej poznać :D
nie chodzi o lanie wody, zle to odebralyscie! chodzi o to, ze pojawilo sie duzo nowych dziewczyn, przestawily sie i cisza...jesli maja napisac jeden post i zniknac to po co pisza? robi sie balagan i ja nawet nickow tych dziewczyn nie pamietam...i nie chodzi tu o lanie wody i ilosc postow

Lux nie zapominaj o mnie! Ja żyję i mam się dobrze jakby co. Po prostu wczroraj i dzisiaj jedyne co zajmuje mi czas to szukanie mebli, kibli, wanny i innych takich do nowego mieszkania ;)

Miłego dnia grudniowe ciążóweczki [emoji10]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux nie zapominaj o mnie! Ja żyję i mam się dobrze jakby co. Po prostu wczroraj i dzisiaj jedyne co zajmuje mi czas to szukanie mebli, kibli, wanny i innych takich do nowego mieszkania ;)

Miłego dnia grudniowe ciążóweczki [emoji10]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie mowie o dziewczynach, ktore sa od poczatku i znikaja na kilka dni tylko te, ktore napisaly niedawno poraz pierwszy i cisza..i jak tu utworzyc liste z datami porodu gdzie bedzie balagan? jak bedzie ta dziewczyna wpisana i ja nie bede miala skad wziac danych o niej, bo sie przestala po dwoch czy trzech postach udzielac...rozumiecie to czy nie?

Do góry