reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

no widze, ze sie jakos zrozumialysmy...
pytanie za 100 punktow jak to wyglada z prenatalnymi? moja lekarka kieruje na nie miedzy 12 a 14 tygodniem i co mam sie jej na kolejnej wizycie zapytac kiedy mam je zrobic? szpital i lekarza wybralam-na Ulanskiej w Poznaniu, jest ktoras z Poznania?

reklama
Dziewczyny
Piszę z doświadczenia dwóch różnych już forów bb.
Musimy traktować wątek otwarty jako wątek do gadania pytania witania itp itp
Wątek zamknięty to wątek intymny i tam powinny być przyjmowane dziewczyny które się udzielają systematycznie. Nie chodzi tu o ilość postów tylko o zaangażowanie. Zgadzam się żepotrzebny regulamin.
My tu na otwartym bb jesteśmy anonimowe, nie podajemy swoich danych, nie wklejamy zdjęć bo oczywistym jest że nie chcemy by każdy nas mógł widzieć.
Ale, nie ma sensu też zamykać się całkowicie w wątku zamkniętym. Przed nami cała ciąża, i jeszcze wiele dziewczyn przyjdzie. . I naturalną koleją rzeczy jest że niektóre odejdą.
Po ciąży zostanie nas ileśtam a po roku dwóch garstka i to jest normalne :)
Będą zgrzyty będą afery (oby jak najmniej; )) bo jest nas dużo różnych bab.
Ja ze swojej strony proszę o życzliwość. Zawsze pisząc post piszcie tak by nikogo nie urazić. A będzie wtedy fajnie kulturalnie :)

Ostatnia edycja:
Ale fajnie z tym brzuszkowym zlotem:) ale niestety ja siedzę we Wrocławiu, nawet jeśli wybierzemy się nad morze to raczej na zachód - Świnoujście, Kołobrzeg i podobne okolice. Więc będę z Wami tylko duchem a szkoda.

Ja jutro mam prenatalne i już zaczynam odczuwać zdenerwowanie :-( :(
Nic sie nie denerwuj, wszystko bedzie dobrze! Wszystkie bedziemy trzymac kciuki! :)

Cudownie! W życiu bym nie pomyślała, że taki szybki pomysł się spotka z tak pozytywnym odzewem :D tyle ciężarówek i każda z wielkim gofrem w dłoni ;)

Ale czaad!! Fajowo, ze bedzie nas tak duzo w lato nad morzem i to w tak bliskiej odleglosci :) To beda najlepsze gofry ever!

Lux, nie szalej kochana [emoji4] sa kobiety ze wpadna tylko o jedna rzecz zapytac bo je cos niepokoi i to im wystarczy.. Przeciez kazdy pisze tyle ile chce [emoji6] nawet jak ktos sie przywital i uciekl to ja nie widze w tym nic zlego. Pomysl ze moze taka osoba poronila i nie chce sie z tym podzielic i uciekla w "angielskim stylu". Przeciez naprawde sa rozni ludzie i rozne sytuacje [emoji6] Trzeba kazdego zrozumiec.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny
Piszę z doświadczenia dwóch różnych już forów bb.
Musimy traktować wątek otwarty jako wątek do gadania pytania witania itp itp
Wątek zamknięty to wątek intymny i tam powinny być przyjmowane dziewczyny które się udzielają systematycznie. Nie chodzi tu o ilość postów tylko o zaangażowanie.
My tu na bb jesteśmy anonimowe, nie podajemy swoich danych, nie wklejamy zdjęć bo oczywistym jest że nie chcemy by każdy nas mógł widzieć.
Ale, nie ma sensu też zamykać się w wątku zamkniętym. Przed nami cała ciąża, i jeszcze wiele dziewczyn przyjdzie. . I naturalną koleją rzeczy jest że niektóre odejdą.
Po ciąży zostanie nas ileśtam a po roku dwóch garstka i to jest normalne :)
Będą zgrzyty będą afery (oby jak najmniej; )) bo jest nas dużo różnych bab.
Ja ze swojej strony proszę o życzliwość. Zawsze pisząc post piszcie tak by nikogo nie urazić. A będzie wtedy fajnie kulturalnie :)
ja chce zazanczyc, ze jak bedzie zamkniety to pewnie juz tam bedziemy i ten pewnie zacznie zanikac i pamietacie jak chcialysmy otworzyc zamkniety dwa tygodnietemu a nagle zaczely dziewczyny nowe dolaczac? nie wiem jak to rozegrac...czy zalozyc zamkniety i na dwa watki jechac? bo jesli sie wkrecimy w zamkniety tu przestaniemy pisac...wiem co bylo na staraczkach, tez mamy zamknieta grupe...i staraczki umary smiercia natualna a zamkniety prosperowal a tu nie o to chodzi...

Co do gofrow to ja mam taka super gofrownice i chyba zrobie sobie gofry [emoji4][emoji4] rzuce Wam zaraz sprawdzony przepis na kulinarny, naprawde pycha, takie jak z budki. A jak weźmie sie do nich ubije smietanke 30% to juz totalny wypas [emoji7]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry