reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Cześć dziewczyny. Ja jestem nietomna, od rana senna taka,że w pracy ledwo dawalam rade ... marzyłam o kawie,ale ja pije jedna dość mocna rano wiec drugiej wole juz nie pić. ... przyszłam do domu, ledwo żywa zrobiłam mielone z mizeria i trochę mi lepiej, ale tylko troche. Mam iść na aqua aerobik na 18 ale nie wiem czy znowu nie odwolam.... bo chyba tam zasne .. jeszcze mieszkanie sprzedajemy i kolejni oglądający dzisiaj przyjdą a ja jedyne na co mam ochotę to spacccc...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja popracowalam i mnie sponiewieralo do spania .... pospalam jeszcze jakis kretyn telemarketer zaczal.mi wydzwaniac myslalam ze zabije ! Wyciszylam tel
Tesciowa miala.mnie wpusac do lekarza na 9 no ale sie nie udalo i ide tydzien pozniej czyli 16.05 to bedzie juz 11 tydz dziewczyny myslicie, ze usg bedzie Juz przez brzuch ?

Ja miałam w poniedziałek przez brzuch, ale to chyba bardziej ze względu na mojego m. , który wszedł ze mną do gabinetu :)

Ja całą ciążę z synkiem smarowałam się oliwką dla dzieci Bambino, albo innej firmy. W tej ciąży też już zaczęłam. Na jakieś pierońso drogie kremy na rozstępy mnie nie stać, bo zakładając codzienne smarowanie całego ciała, to przez 9 miesięcy wyjdą jakieś astronomiczne kwoty. W każdym razie po ciąży z synkiem nie miałam ani jednego rozstępu, ale nie wiem czy to zasługa oliwki, czy genów, bo podobno jak w genach się ma rozstępy, to nic nie poradzisz.
Właśnie też słyszałam że geny. Przekonam się w tej ciąży. W poprzedniej smarowałam się jakimś tanim smarowidłem z Rossmana raz na parę dni. Rozstępów zero. Teraz chyba temat oleję;)

Ada super, ciesze sie! a tak sie martwilas!!!!
Czarownica ja tez na pol spie, dobrze, ze zaraz mam koniec
Creativo raczej bedzie juz przez brzuszek
Ania ja na usg dopochwowym mialam mojego w gabinecie i nic lekarka nie mowla,ze jak dopochwowo to nie mozna czy cos

Miałam to samo pisać!!! Olej kokosowy rewelacja.
Pierwsza ciąża bez rozstępów.
Druga tragedia, cycki, pośladki i uda na samej górze z przodu! Dobrze że są juz stare i ich aż tak nie widać

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

O to moze jednak też spróbuję z olejem koko, zwłaszcza że w kuchni i tak używam hurtowo.

reklama
Dzisiaj mam imieniny i pojechaliśmy z rodzicami i córcią na obiad na rybkę. Fajne miejsce, plac zabaw dla dzieci i dużo atrakcji, ale niestety w międzyczasie zrobiła się burza i deszcz więc jak tylko zjedliśmy to pojechaliśmy do domu. Nadal pada. Mała szaleje z babcią a ja się położyłam i chyba coś sobie włączę i pooglądam bo brzuszek trochę kłuje.

Do góry