reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzisiaj mam imieniny i pojechaliśmy z rodzicami i córcią na obiad na rybkę. Fajne miejsce, plac zabaw dla dzieci i dużo atrakcji, ale niestety w międzyczasie zrobiła się burza i deszcz więc jak tylko zjedliśmy to pojechaliśmy do domu. Nadal pada. Mała szaleje z babcią a ja się położyłam i chyba coś sobie włączę i pooglądam bo brzuszek trochę kłuje.

Gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]

ja też teraz leżę, bo jak na mnie to dużo wrażeń. Do mnie już z roboty wydzwaniają, kiedy wrócę [emoji15] wolałabym osobiście powiedzieć niż przez telefon...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ada super, ciesze sie! a tak sie martwilas!!!!
Czarownica ja tez na pol spie, dobrze, ze zaraz mam koniec
Creativo raczej bedzie juz przez brzuszek
Ania ja na usg dopochwowym mialam mojego w gabinecie i nic lekarka nie mowla,ze jak dopochwowo to nie mozna czy cos
Hihihi, tu nie chodzi o to czy można czy nie, ale to mimo wszystko dziwna sytuacja gdy jakiś obcy facet coś wkłada w czyjąś żonę. Poza tym, mój ginekolog przez jednego psychicznego męża ledwo wrócił do żywych, więc pewnie obaj mężczyźni woleli metodę przez brzuch ;)

Mojeboje, stoooo lat! :D Przypomniałaś mi o babci, która też dzisiaj obchodzi imieniny, a do której jeszcze nie dzwoniłam ;)

Dzisiaj mam imieniny i pojechaliśmy z rodzicami i córcią na obiad na rybkę. Fajne miejsce, plac zabaw dla dzieci i dużo atrakcji, ale niestety w międzyczasie zrobiła się burza i deszcz więc jak tylko zjedliśmy to pojechaliśmy do domu. Nadal pada. Mała szaleje z babcią a ja się położyłam i chyba coś sobie włączę i pooglądam bo brzuszek trochę kłuje.
Wszystkiego najlepszego!!!!

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest dzidziol 1,3 cm i serduszko bije
Super! Gratulacje. :happy:

Wszystkiego najlepszego! :happy2:

Hihihi, tu nie chodzi o to czy można czy nie, ale to mimo wszystko dziwna sytuacja gdy jakiś obcy facet coś wkłada w czyjąś żonę. Poza tym, mój ginekolog przez jednego psychicznego męża ledwo wrócił do żywych, więc pewnie obaj mężczyźni woleli metodę przez brzuch ;)
Dlatego m.in. wolę kobietę ginekologa. Mniej niezręczności.

reklama
kurde zła jestem .... mieliśmy iść teraz razem na to badanie a przez to, że jest za tydzień znów będę sama bo luby ma na popołudnie :(

Do góry