reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

1462362708-1d1mld.jpeg
dziewczyny pomozcie cos na te rozstepy dopiero poczatek a mam juz takie [emoji21]
ja mam gorsze, tylko, ze ja jestem gruba wiec....mam nadzieje, ze w ciazy mi sie nie powieksza jakos specjalnie..moze oliwka je smaruj lub specjalnym kremem

reklama
1462362708-1d1mld.jpeg
dziewczyny pomozcie cos na te rozstepy dopiero poczatek a mam juz takie [emoji21]
Ja całą ciążę z synkiem smarowałam się oliwką dla dzieci Bambino, albo innej firmy. W tej ciąży też już zaczęłam. Na jakieś pierońso drogie kremy na rozstępy mnie nie stać, bo zakładając codzienne smarowanie całego ciała, to przez 9 miesięcy wyjdą jakieś astronomiczne kwoty. W każdym razie po ciąży z synkiem nie miałam ani jednego rozstępu, ale nie wiem czy to zasługa oliwki, czy genów, bo podobno jak w genach się ma rozstępy, to nic nie poradzisz.

na widok banannow slabo mi sie robi..oo arbuza bym se zjadla lub truskawki, znaczy tak mowie, ze bym zjadla, nie wiem jak by w praktyce wygladalo :-p
Ja mam arbuza z jakieś 5 kg w domu [emoji23][emoji23][emoji23], mój wczoraj zaszalal i 10 kg przyniósł!
Myślałam że bedzie niedobry ale jest mega słodki, mega soczysty ?l.
Razem z chłopakami połowę opedzlowalismy wczoraj, dziś druga połowa.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze, gdybym o tym wiedziała w pierwszej ciąży...

Wiesz, zmieniam synkowi pieluchy już od 2,5 roku i stopniowo, zaczynając od tych nie śmierdzących na początku, to się przyzwyczaiłam. Gdyby mnie brało na wymioty przy każdej jego kupie, to nie wiem jak bym dała radę, zwłaszcza, że on ma ciągle coś z żołądkiem. Do tej pory, to tylko raz mnie zebrało na mdłości przy jego kupie kilka tygodni temu, na początku ciąży. No ale te dzisiejsze kupy są masakrycznie śmierdzące.
Kochana oby tylko jakiś rotawirus się nie przypałętał.
U mojego małego po zapachu poznaje że jelitowke załapał!! W ten czas biegunka mega śmierdzi i ma taki specyficzny zapach.
Wiosna dziadostwo się uaktywnia.

Właśnie jestem po wizycie! I co? Okazało się, że jednak mam krwiaka...dobrze, że zabrałam tyłek z roboty i pojechałam do lekarza. Teraz mam się oszczędzać i dbać o siebie. L4 od razu mi wypisała. Ale się na mnie w robocie wściekną...
Kurde! No to dobrze ze jednak poleciałas do tego lekarza! A w robocie olać ich.

Milenka mi w poprzedniej ciąży nic nie pomagało na rozstępy, dopiero mustela i teraz też tylko mustela, nie chce się rozstapic w drobny mak, bo nie będzie co zbierać.

Kochana oby tylko jakiś rotawirus się nie przypałętał.
U mojego małego po zapachu poznaje że jelitowke załapał!! W ten czas biegunka mega śmierdzi i ma taki specyficzny zapach.
Wiosna dziadostwo się uaktywnia.

U nas to raczej nie to. Młody ma po prostu bardzo wrażliwy brzuszek i do tego jest alergikiem. Z nawracającą biegunką nie możemy sobie poradzić od początku roku. Byliśmy już u kilku lekarzy z których każdy gadał co innego (na podstawie własnych domysłów), zalecał co innego a i tak nic nie pomagało. Gastrolog wreszcie zleciła całą masę badań, ale i tak nic z nich nie wychodzi. Wciąż nie znamy przyczyny.

reklama
Do góry