reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Kurde znowu moj post poszedl.... Olej kokosowy na rozstepy i nawilzanie skóry. Tylko nieprzetworzony. Ja u synka tez stosuje po kazdej kąpieli zamiast oliwek i mleczek. Biedny ma bardzo suchą skórę a te specyfiki dla dzieci to pogarszają. Zadne emolium itd tez nie pomagaly. Dopiero to. Mi na moje stare rozstępy tez pomaga. Sa takie bledsze. Ostatnio mi sie nie chcialo smarować i znowu mam brzydką skórę. Musze sie wziasc za siebie. A w pierwszej ciazy tez probowalam roznych specyfikow a i tak mi wyszly. Mozna tylko nawilzac i miec nadzieje ;)

reklama
U nas to raczej nie to. Młody ma po prostu bardzo wrażliwy brzuszek i do tego jest alergikiem. Z nawracającą biegunką nie możemy sobie poradzić od początku roku. Byliśmy już u kilku lekarzy z których każdy gadał co innego (na podstawie własnych domysłów), zalecał co innego a i tak nic nie pomagało. Gastrolog wreszcie zleciła całą masę badań, ale i tak nic z nich nie wychodzi. Wciąż nie znamy przyczyny.
Biedactwo. Mojego to zaraz tylek piecze przy sraczce, i ryczy. Muszę mu umyć dupe i zasmarowac. Taka delikatna dupcia.
A badania na pasożyty miał?

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde znowu moj post poszedl.... Olej kokosowy na rozstepy i nawilzanie skóry. Tylko nieprzetworzony. Ja u synka tez stosuje po kazdej kąpieli zamiast oliwek i mleczek. Biedny ma bardzo suchą skórę a te specyfiki dla dzieci to pogarszają. Zadne emolium itd tez nie pomagaly. Dopiero to. Mi na moje stare rozstępy tez pomaga. Sa takie bledsze. Ostatnio mi sie nie chcialo smarować i znowu mam brzydką skórę. Musze sie wziasc za siebie. A w pierwszej ciazy tez probowalam roznych specyfikow a i tak mi wyszly. Mozna tylko nawilzac i miec nadzieje ;)
Miałam to samo pisać!!! Olej kokosowy rewelacja.
Pierwsza ciąża bez rozstępów.
Druga tragedia, cycki, pośladki i uda na samej górze z przodu! Dobrze że są juz stare i ich aż tak nie widać

Miałam to samo pisać!!! Olej kokosowy rewelacja.
Pierwsza ciąża bez rozstępów.
Druga tragedia, cycki, pośladki i uda na samej górze z przodu! Dobrze że są juz stare i ich aż tak nie widać

Ja wlasnie w pierwszej ciazy nie wiedzialam o nim. Dopiero ciocia mi doradzila jak mały neurodermitis dostal. Zaczęłam o tym oleju czytać i sama go stosowac. Ja mam tylko taki problem ze nie lubię się smarowac czesto ale znowu musze wrocic do tego

Dzis pierwszy raz spodnie ciążowe założyłam. Cholerka moje normalne spodnie strasznie mnie uwieraja w brzuch i nie moge w nich siadac. Mam nadzieje ze nie zapesze

Spadam dziewczynki. Mąż z synem zaraz będzie a nie lubi jak na forum siedzę ;) bede Was podczytywac:)

Wizytujemy się razem we wtorek.
Będę trzymać kciuki
Kurde juz chce mieć to za sobą.
Mega się denerwuje! Zbadaja mi ciśnienie i będą myśleć że mam nadciśnienie takiego mam stracha!!

No mnie właśnie takie wysokie ciśnienie na 2 poprzednich wizytach wyszło. pani doktor mi na słowo musiała wierzyć, że ja normalnie w tej ciązy mam 100/60

Biedactwo. Mojego to zaraz tylek piecze przy sraczce, i ryczy. Muszę mu umyć dupe i zasmarowac. Taka delikatna dupcia.
A badania na pasożyty miał?

Miał badania na pasożyty, grzyby i czort wie jeszcze co. Nie wiem czy skóra mojego się już do tych biegunek przyzwyczaiła, czy co, ale już nawet przestałam używać Sudocrem, czy Alantan. Pomimo, że ma biegunkę rzadko są potrzebne.

reklama
Do góry