reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Pozwól , że jeszcze się wtrącę i wypowiem :) Masaż karku i obręczy barkowej jak najbardziej i nóg (od ud po kostki) . Na stopach znajdują punkty reflektoryczne , których drażnienie może się źle skończyć (np. skurcze macicy) - ja go robiłam jak już byłam po terminie :) dlatego nie jest zalecany.

Zaciekawiło mnie to i zaczęłam szukać i znalazłam że akupresura pomaga na nudności i nie tylko :-o ale pewnie lepiej uważać chyba że to robi doświadczony profesjonalista. Link do: Akupresura w ciąży i nie tylko…

reklama
Dzień dobry

Zadora trzymam kciuki żeby było dobrze&&&

Czarownica oprócz tych wibracji trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że w jacuzzi jest ciepła woda a więc idealne warunki do grzybów.

Jak wam majówka mija? U mnie słońce. Lody zaliczone.

a moge robic mikrodermbrazje bedac w ciazy? lubie ten zabieg i musiaiabym isc poki nie ma ma mocngo slonca, to chyba nic nie szkodzi co nie?

Zaciekawiło mnie to i zaczęłam szukać i znalazłam że akupresura pomaga na nudności i nie tylko :-o ale pewnie lepiej uważać chyba że to robi doświadczony profesjonalista. Link do: Akupresura w ciąży i nie tylko…
Przyznaję, że skutkuje, ale u mnie tylko na chwilę pomaga więc tego nie robię :) Te punkty są na nadgarstkach więc krzywdy tym sobie ani nie dziecku nie wyrządzisz :)

My byliśmy dziś u teściowej na obiedzie, a teraz siedzimy w domku.
A ja mam dziś doła i czarnych myśli, że coś jest nie tak. Boże, niech już będzie ten 10 maja i wizyta...

My juz oo obiadku. Odpoczne chwilkę na kanapie i w koncu sie ubiore bo w szlafroku gotowalam. Spróbuję po 4 tyg wyjsc na chwilę na plac zabaw. Usiade sobie na laweczce i chociaz trochę słońca złapie.

Zadora kciuki sa!!! będzie dobrze!

Podczytuje Was dziewczynki, ale brak weny i mocy na pisanie. Mdłości męcza, co 2h musze coś zjeść bo odrazu mnie mdli. Wczoraj byliśmy na koncercie i było fanstastycznie a dzisiaj jakaś jestem zmęczona, pogoda ładna a mi sie nosa z domu nie chce wysuwać.

Nie mogę się doczekać, aż pojawia sie styczniówki - to bedzie oznaczało, że my wchodzimy w coraz bezpieczniejszy etap :))

Miłego popołudnia Grudnióweczki :)

reklama
Do góry