reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Zadora mam wielka wiare ze juz lekarze mama was pod kontrola. &&&&&
jestem zla na tesciowa! bylismy u kolezanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!
zuzanna8704
Lux tego nie jestem w 100% pewna wydaje mi się , że można, bo mino że jest to zabieg mechaniczny nie wykorzystuje się ultradźwięków jak np w peelingu kawitacyjnym (dlatego jest na pewno niedozwolony). Najlepiej zapytaj swoją kosmetyczkę , ale tak czy siak ja osobiście zaczekałabym do 2 trymestru.a moge robic mikrodermbrazje bedac w ciazy? lubie ten zabieg i musiaiabym isc poki nie ma ma mocngo slonca, to chyba nic nie szkodzi co nie?
Mówiłam , że napewno znajdziesz w spa coś dla siebie, a bezpiecznego dla dzidziusiaLux, możesz zabiegi te, gdzie nie używa się maszyn. Mi kosmetyczka dzisiaj właśnie zaproponowała jakiś peeling, masaż i maseczkę. Dam Wam jutro znać co mi zrobila![]()
Nie dziwie się , że w furie wpadłaś, bo jak można komuś planować kto ma być chrzestnym dziecka ...jestem zla na tesciowa! bylismy u kolezanki a potem u tesciowej i okazalo sie, ze Tomka kuzynka Iza jest tez w ciazy i rodzi tak jak ja w grudniu i zaczal sie temat chrzestnych, ze ta Iza mowila tam ostatnio im, ze mojego Tomka chce na chrzestnego lub jego siostre a moja szwagierke, a tesciowa mowi no Edyta (moja szwagierka) bedzie u brata trzymac (moj Tomek) a ja w furie wpadlam i krzycze: ona? po tym jak zareagowala na moja ciaze?!! chyba cie pogrzalo tesciowka, chrzestna bedzie Tomka kuzyna zona, ktora bardz lubimy i Tomek tez trzymal u nich syna...no ku*wa, ja mam udawac, ze nic sie nie stalo i brac szwagierke na chrzestna?!!!
Antiope
Lux chrzestnych wybieracie Wy, więc się nie przejmuj tym co teściowa mówi. Trochę rozumiem, bo to jej córka i na pewno by chciała, żeby była chrzestną dziecka jej syna, ale nie powinna wychodzić przed orkiestrę i sama ustalać kto będzie chrzestnym.
Moja Mama się oburzyła, jak usłyszała, że nie chrzcimy syna.
Też już moją siostrę na chrzestną wymyśliła, a tu guzik...
Ps.
Czuję się tak nieciążowo, że zaczynam wątpić w tę ciążę.
Od początku nie mam żadnych objawów.
Tylko zmęczona jestem i pamiętam swoje sny.
Nic więcej. Hm..
Też już moją siostrę na chrzestną wymyśliła, a tu guzik...
Ps.
Czuję się tak nieciążowo, że zaczynam wątpić w tę ciążę.
Od początku nie mam żadnych objawów.
Tylko zmęczona jestem i pamiętam swoje sny.
Nic więcej. Hm..
Zuza drugi trymestr to bedzie lato a w upaly tego zabiegu robic nie mozna ![Oo :oo: :oo:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo7dt.gif)
Zuza, Antiope-moja tesciowa jest dominujaca i ona mysli, ze wszyscy beda tanczyc jak ona zagra a tu pstryczek w nos i ktos postapi inaczej niz ona se zyczy!!!! ja powiedzialam, ze to nasze zycie i my decydujemy kto bedzie chrzestnym naszego dziecka!!!!!
a tak w ogole to mdli mnie tak, ze hej, u tesciowki myslalam, ze zejde i piersi zaraz ekspluduja
![Oo :oo: :oo:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/oo7dt.gif)
Zuza, Antiope-moja tesciowa jest dominujaca i ona mysli, ze wszyscy beda tanczyc jak ona zagra a tu pstryczek w nos i ktos postapi inaczej niz ona se zyczy!!!! ja powiedzialam, ze to nasze zycie i my decydujemy kto bedzie chrzestnym naszego dziecka!!!!!
a tak w ogole to mdli mnie tak, ze hej, u tesciowki myslalam, ze zejde i piersi zaraz ekspluduja
Czarownica3006
My nie będziemy chrzcic i nasza rodzina juz się przyzwyczaiła, że wszystko robimy po swojemu. Ale jakby mi tak teściowa lub ktokolwiek inny próbował narzucić kogo mam brać na chrzestnych to tym bardziej zrobiłabym na złość i wzięła kogoś innego [emoji48]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Nic dodać nic ująćLux chrzestnych wybieracie Wy, więc się nie przejmuj tym co teściowa mówi. Trochę rozumiem, bo to jej córka i na pewno by chciała, żeby była chrzestną dziecka jej syna, ale nie powinna wychodzić przed orkiestrę i sama ustalać kto będzie chrzestnym.
Mi też objawy odpuściły..