nie daj sie , ja se juz ludzi poustawialam i dobrze mi z tym! oni wiedza o Twojej ciazy?Dziękuję dziewczynki jesteście kochane :**
reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Lux wiedzą
Czarownica3006
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa pierwsza ciaza, wiem od soboty. Potwierdziły ja testy i badanie krwi. Jutro wizyta u ginekologa. Mega zaskoczenie, myślałam, że nie mogę zajsc w ciaze bo choruje na pco a tu taka niespodzianka 5tc a w zasadzie 5 i 2 dni witam Was wszystkie i mam nadzieje, ze razem dotrwamy wszystkie do pozytywnego końca <3
Piszę do Pań z ogromną prośbą- czy są tu przyszłe Mamusie, które zechciałyby poświęcić chwilkę czasu na wypełnienie ankiety, która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej? Będę ogromnie wdzięczna!
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
Link do: Wiedza żywieniowa kobiet w ciąży
no i tak sie zachowuja!Lux wiedzą
mamy podobny tydzien ciazyCześć dziewczyny! Jestem tu nowa pierwsza ciaza, wiem od soboty. Potwierdziły ja testy i badanie krwi. Jutro wizyta u ginekologa. Mega zaskoczenie, myślałam, że nie mogę zajsc w ciaze bo choruje na pco a tu taka niespodzianka 5tc a w zasadzie 5 i 2 dni witam Was wszystkie i mam nadzieje, ze razem dotrwamy wszystkie do pozytywnego końca <3
Czarownica3006
Piąteczka!mamy podobny tydzien ciazy
pisz jakie masz objawyPiąteczka!
Hej.witamy z nami. Ja 5 tc i 3d [emoji16][emoji16][emoji16] z terminu OM. Wiem od piątku [emoji23].Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa pierwsza ciaza, wiem od soboty. Potwierdziły ja testy i badanie krwi. Jutro wizyta u ginekologa. Mega zaskoczenie, myślałam, że nie mogę zajsc w ciaze bo choruje na pco a tu taka niespodzianka 5tc a w zasadzie 5 i 2 dni witam Was wszystkie i mam nadzieje, ze razem dotrwamy wszystkie do pozytywnego końca <3
reklama
ej no masz identyczny termin jak ja!Hej.witamy z nami. Ja 5 tc i 3d [emoji16][emoji16][emoji16] z terminu OM. Wiem od piątku [emoji23].