reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny dzisiaj miałam najgorszy dzień ever ! Rano tak mnie mdliło, że siedziałam nad kibelkiem z pół godziny, potem miałam przypływ energii, posprzątałam, zrobiłam 3 prania, pospacerowałam z psem, odwiedziłam babcie i pracę na moment. A teraz przyszedł wieczór i mam wrażenie, że zaraz znowu z kibelkiem go spędzę. Pierwszy dzień mdłości za mną :D ciekawe czy sobie wmawiam to, ze względu na widok serducha wczoraj czy po prostu i do mnie przyszły objawy :D

reklama
Dzien dobry
Czy mamusie juz wstaly ? Ja wczoraj mialam masakryczny dzien i to do wieczora ... ciagle zle sie czulam brzuch mnie bolal mocniej niz zwykle az wzielam nospe na wszelki wypadek bo sie przestraszylam i odpuscilo ale to pewnie z nerwow ... luby wczoraj poodkurzal za mnie ja sie polozylam i wszystko mnie denerwowalo teraz jest u nas jego corka co chwile mnie budzila co przysnelam to ona albo wstawala albo pila picie z butelki tak zrby slychac bylo szelest myslalam ze ja zabije a przez to ze teraz jest u nas musialam wstawac po 4 bo luby do pracy na 6 musze z nim jechac do pracy o brac samochod zeby pozniej ja zawiezc nie wiem czy to zmeczenie daje tak popalic czy hormony normalnie jakbym mogla to bym ja zabila wczoraj ! Na szczescie jutro i pojutrze luby ma wolne to bedzie ja obslugiwal a ja sobie spokojnie rano w domu pobede...

Witam się i ja.
Bezsenność mnie dopadła. O 18 czułam się jakbym miała zasnąć na stojąco. Położyłam się o 20. O 22 obudziłam i przez pół nocy nie mogłam zasnąć. Zasnęłam koło 3 i obudziłam parę minut po 6. Tragedia. A wszystko dlatego że cycki mnie nie bolą. Normalnie zwariuję sama że sobą. Po cholerę człowiek sobie w głowie robi sam taki mętlik?! Już się zastanawiałam gdzie tu dziś na usg iść. Ale stwierdziłam że to głupi pomysł, bo ostatnie USG miałam w poniedziałek. Co za dużo to nie zdrowo. Wizytę mam 5 maja to wytrzymam, tylko żeby moja głowa zaczęła normalnie pracować i myśleć...

cześć dziewczyny, to i ja się witam :-) ja miałam wczoraj podobnie, w ogóle spać nie mogłam, miałam mega ból brzucha i czułam, że serducho mi tak bije, że zaraz wyskoczy! dziś obudziłam się z mega bólem głowy :szok: nie wiem jak ja dziś przetrwam dzień w pracy...znacie jakieś dobre metody na ból głowy? ja mam mega migreny i teraz w ciąży zapewne nie mogę brać swoich tabletek na migrenę...dżizas!! Help!!

postanowiłam, że jak będę w poniedziałek u lekarza i okaże się, że wszystko jest ok to wtedy poinformuję mojego lubego "czekoladowym telegramem", że będzie tatusiem po raz 3-ci :-D:-D:-D pewnie z krzesła w robocie spadnie jak otrzyma paczkę :-)

Zadora podobno migrena odpuszcza w ciazy tak polozna mowila do znajomej ktora tez sie martwila ... moze spacer dobrze ci zrobi albo sie zdrzemnij
Mnie bol glowy dopada raz na jakis czas i to taki ze czesto po prostu nie biore tabletki chyba ze juz bardzo mi dokucza
Sprawdz cisnienie moze masz za wysokie a to niebezpieczne w ciazy

Agnesis nie nakrecaj sie na pewno wszystko jest w porzadku ;)

Dziewczyny dzisiaj miałam najgorszy dzień ever ! Rano tak mnie mdliło, że siedziałam nad kibelkiem z pół godziny, potem miałam przypływ energii, posprzątałam, zrobiłam 3 prania, pospacerowałam z psem, odwiedziłam babcie i pracę na moment. A teraz przyszedł wieczór i mam wrażenie, że zaraz znowu z kibelkiem go spędzę. Pierwszy dzień mdłości za mną :D ciekawe czy sobie wmawiam to, ze względu na widok serducha wczoraj czy po prostu i do mnie przyszły objawy :D
mnie zaczelo pierwszy raz mdlic w 30 dc a jak na drugi dzien zrobilam test to sie momentalnie nasilily mdlosci :laugh2:

reklama
Do góry