madzia.ch.1995
Fanka BB :)
On się tłumaczy ze nie maja czasu bo to w tygodniu. Ale może wystarczyło napisac smsa..
Ahh dobra juz sie nie denerwuje
Ahh dobra juz sie nie denerwuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie dla mnie powinien mąż zadzwonić i delikatnie mowiac ich zje....ć [emoji12], a tak na poważnie są plusy ciasto dla ciebie, wieczór bez teściów. Za rok ty też nie leć i nie składaj życzeń. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Ot co.Wiedza wiedza..
Moja rodzina na szczęście nie nawalila.
Wiesz co nawet dobrze ze im nie przypominal bo nie chce życzeń "z laski" tylko szczerych.
nic mi nie mow, bo moja szwagierka nadal bez poprawy noc coz, nic na sie, przykro, ze tak Cie potraktowaliEhh kilka godzin mnie nie bylo i nie umiem Was nadgonić.
Mam zchrzaniony humor przez rodzinkę męża: tesciowa, tescia, szwagierke itd..
Bylam naszykowana ze wpadna, ciasto zrobiłam, a oni mnie tak potraktowali. Żaden sie nie pokazał. Widac jak im zalezy na "synowej".
Teraz moze będę msciwa... Ale jak kuba bogu tak bóg kubie. Skończylo sie.
Sorki ze tak się musiałam wygadać ale nie mam komu, aż się popłakałam z nerwów.