reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Madzia a to teraz rozumiem. Moja teściowa ma w kalendarzu urodziny i imieniny wssystkicb, a rodzinę mają duża i się kiedyś śmiałam że ledwo daty widać takie zapisane wszystko.
Ale nie przejmuj się nimi :) ja tam na teściów nigdy nie czekam :D

reklama
Najgorsze jest to ze mąż trzyma stronę calej rodzinki a nie mnie. przykro mi z tego powodu.

Agnesis ja na nich czekałam bo jesli ich urodziny przychodzily to lecieliśmy na leb na szyje nawet "w środku tygodnia"...
A najbardziej boli mnie to ze tesciowa nie przyszla... A ma tak blisko.

madzia wszystkiego najlepszego! Olej teściów, po co masz sobie urodzinowy nastrój nimi psuć.
joshi ja też wyciągam pogniecione, ale jak równiutko rozwieszę na wieszakach to mi się prostuje.

Najgorsze jest to ze mąż trzyma stronę calej rodzinki a nie mnie. przykro mi z tego powodu.

Agnesis ja na nich czekałam bo jesli ich urodziny przychodzily to lecieliśmy na leb na szyje nawet "w środku tygodnia"...
A najbardziej boli mnie to ze tesciowa nie przyszla... A ma tak blisko.
Współczuję Madziu. Nie przejmuj się nimi.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bo dzis moje urodziny... Najzwyczajniej zapomnieli. A ja dobra synowa czy bratowa w każde urodzinki i imieninki tam lecialam i niepotrzebnie. Rok temu pamiętali... Bo wyprawialam i zapraszałam to juz przypomnienie bylo.

Ahhh szkoda slow.
Kochana wszystkiego najlepszego.
Nie smuc się, nie warto!!!
1461685833-1d1mld.jpeg

madzia.ch.1995 sto lat, rzeczywistosci piekniejszej od marzen! :) i zebys bezproblemowo przebrnela przez najblizsze 7 miesiecy :) Tesciami sie nie przejmuj, nie ma czym :)

reklama
Teściami sie aż tak nie przejmuje ale boli mnie to ze mąż mnie nie umie zrozumieć... Dobrze wie ze rano wcześnie wstalam, pieklam ciasto.. Ze jak przyjada to będę cos miała naszykowane... ale on mnie nie rozumie.. broni ich..

Do góry