reklama
no leci Ci juz 8 tydzien wiec nic dziwnego, ze przyszly wymiotyLux wlasnie nie, w domu czulam sie calkiem calkiem, mimo ze zoladek jakby kamieniami obladowany. Dopiero w pracy zaczelo mi podchodzic.
Ruda94
Początkująca w BB
Dzisiaj zęby myłam i wymiotowałam straszne mdłości mam i zgagę po wszystkim. Zjadłabym coś, ale nic mi nie smakuje.bułkę wcisnęłam z szynką, ale bez szału. Całe szczęście, że szef jest wyrozumiały i jak mam gorszy dzień mogę wziąć wolne
Dzisiaj zęby myłam i wymiotowałam straszne mdłości mam i zgagę po wszystkim. Zjadłabym coś, ale nic mi nie smakuje.bułkę wcisnęłam z szynką, ale bez szału. Całe szczęście, że szef jest wyrozumiały i jak mam gorszy dzień mogę wziąć wolne
mój szef jeszcze nic nie wie i muszę się męczyć
na wedline nie moge patrzec blee, na bulki tez nie, ale wczoraj swieza taka ciepla zjadlam na kolacjeDzisiaj zęby myłam i wymiotowałam straszne mdłości mam i zgagę po wszystkim. Zjadłabym coś, ale nic mi nie smakuje.bułkę wcisnęłam z szynką, ale bez szału. Całe szczęście, że szef jest wyrozumiały i jak mam gorszy dzień mogę wziąć wolne
MyDream
Fanka BB :)
Myslalam, ze mnie ta "przyjemnosc" ominie, mam nadzieje, ze po 12tyg minie i zachce mi sie zyc. Ja wlasnie mam takie cieplutkie kajzerki od wedliny tez mnie odrzuca, za to kabanosy i np krakowska sucha moglabym wcinac non stop. Od dwoch dni chodzi za mna rosol, wiec chyba dzisiaj czas, zeby go zmontowac.
kabanosy tez jem tasmowo a dzis mam kotlety drobiowe na obiadMyslalam, ze mnie ta "przyjemnosc" ominie, mam nadzieje, ze po 12tyg minie i zachce mi sie zyc. Ja wlasnie mam takie cieplutkie kajzerki od wedliny tez mnie odrzuca, za to kabanosy i np krakowska sucha moglabym wcinac non stop. Od dwoch dni chodzi za mna rosol, wiec chyba dzisiaj czas, zeby go zmontowac.
Ruda94
Początkująca w BB
mój szef jeszcze nic nie wie i muszę się męczyć
Z moim mam na tyle dobrze, że jak dobry znajomi jesteśmy, od razu mu powiedziałam. U mnie w pracy muszę dźwigać ciężkie rzeczy a nie mam zamiaru tego robić. Wyrozumiały jest
Ruda94
Początkująca w BB
Myslalam, ze mnie ta "przyjemnosc" ominie, mam nadzieje, ze po 12tyg minie i zachce mi sie zyc. Ja wlasnie mam takie cieplutkie kajzerki od wedliny tez mnie odrzuca, za to kabanosy i np krakowska sucha moglabym wcinac non stop. Od dwoch dni chodzi za mna rosol, wiec chyba dzisiaj czas, zeby go zmontowac.
Oo rosołek bym zjadła taki z kluskami lanymi chyba ugotuję
reklama
ja nie musze dzwigac na szczescie, pracuje u brataZ moim mam na tyle dobrze, że jak dobry znajomi jesteśmy, od razu mu powiedziałam. U mnie w pracy muszę dźwigać ciężkie rzeczy a nie mam zamiaru tego robić. Wyrozumiały jest