reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Lux wlasnie nie, w domu czulam sie calkiem calkiem, mimo ze zoladek jakby kamieniami obladowany. Dopiero w pracy zaczelo mi podchodzic.

reklama
Dzisiaj zęby myłam i wymiotowałam :( straszne mdłości mam i zgagę po wszystkim. Zjadłabym coś, ale nic mi nie smakuje.bułkę wcisnęłam z szynką, ale bez szału. Całe szczęście, że szef jest wyrozumiały i jak mam gorszy dzień mogę wziąć wolne :)

Dzisiaj zęby myłam i wymiotowałam :( straszne mdłości mam i zgagę po wszystkim. Zjadłabym coś, ale nic mi nie smakuje.bułkę wcisnęłam z szynką, ale bez szału. Całe szczęście, że szef jest wyrozumiały i jak mam gorszy dzień mogę wziąć wolne :)

mój szef jeszcze nic nie wie i muszę się męczyć :no2:

na wedline nie moge patrzec blee, na bulki tez nie, ale wczoraj swieza taka ciepla zjadlam na kolacje

Myslalam, ze mnie ta "przyjemnosc" ominie, mam nadzieje, ze po 12tyg minie i zachce mi sie zyc. Ja wlasnie mam takie cieplutkie kajzerki :) od wedliny tez mnie odrzuca, za to kabanosy i np krakowska sucha moglabym wcinac non stop. Od dwoch dni chodzi za mna rosol, wiec chyba dzisiaj czas, zeby go zmontowac.

Myslalam, ze mnie ta "przyjemnosc" ominie, mam nadzieje, ze po 12tyg minie i zachce mi sie zyc. Ja wlasnie mam takie cieplutkie kajzerki :) od wedliny tez mnie odrzuca, za to kabanosy i np krakowska sucha moglabym wcinac non stop. Od dwoch dni chodzi za mna rosol, wiec chyba dzisiaj czas, zeby go zmontowac.
kabanosy tez jem tasmowo a dzis mam kotlety drobiowe na obiad

Oo rosołek bym zjadła :D taki z kluskami lanymi :p chyba ugotuję :)

reklama
Do góry