reklama
mmmmm pysznosciTo u mnie dzis poszły w ruch kotlety mielone z marcheweczka gotowana i ziemniaczki z maselkiem i koperkiem. Mhmmm to bylo to dobrze ze obciazenie glukoza dopiero w czwartek wiec ostatnie dni laby
na pieczone mam odruch wymiotny hehehU mnie były pieczone I rosołek wyszedł pyszny. Chyba coś czuję, że teraz często będzie u nas gościć.
Antiope
Fanka BB :)
To moja zachcianka z początku ciążypierwsza zachcianka ciazowa-frytki sie smaza
no i zaszkodzily mi ehh, ciezko mi terazTo moja zachcianka z początku ciąży
kurcze nie mam w domu, nie moge znalezc a nie chce mi sie isc do sklepuluxuorius napij się mietki mi tez ciężko po spaghetti
reklama
agnesis
Fanka BB :)
Ja nie ruszam niczego smażonego poza naleśnikami
Mieso i wędliny też blee...
Ser, warzywa, owoce i ewentualnie zupa, ale taka jakaś wyrazista w smaku i śledź
Cycki mniej bolą, ale są takie nabrzmiale.
Ale za to bolą mnie plecy mniej więcej nad posladkami, zwłaszcza z prawej strony. I nie ważne czy stoję, czy siedzę, czy leżę, najgorzej boli jak długo w jednej pozycji jestem.
Wczorajsza beta 46724, więc wynik dobry jak sprawdzilam z poprzednimi. Czekam teraz z niecierpliwością na poniedziałek.
Mieso i wędliny też blee...
Ser, warzywa, owoce i ewentualnie zupa, ale taka jakaś wyrazista w smaku i śledź
Cycki mniej bolą, ale są takie nabrzmiale.
Ale za to bolą mnie plecy mniej więcej nad posladkami, zwłaszcza z prawej strony. I nie ważne czy stoję, czy siedzę, czy leżę, najgorzej boli jak długo w jednej pozycji jestem.
Wczorajsza beta 46724, więc wynik dobry jak sprawdzilam z poprzednimi. Czekam teraz z niecierpliwością na poniedziałek.