reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Izulqa moja cora tez miesiąc przedterminem już się pchala i bylam w szpitalu na podtrzymaniu, potem dala się uprosić żeby posiedzieć w brzuchu do 39tc ;)

Luxuorius ja na szczęście dobrze się czuje nie licząc mdlosci ;P co do piersi to mnie mega bola sutki.

Ja na razie na mieso nawet patrzeć nie mogę a jak musze obrabiać surowe to jest tragedia... ja na razie wcinam z checia tylko ogorki z Lidla :D
eh te mdlosci, ale wazne, ze sa :-) :)

reklama
Daarikaa witaj! :)

Ojj kwasne to jest to! Jem sporo ogorkow kiszonych i zagryzam je malosolnymi. Ostatnio wcinalam moja ukochana pomidorowke i zagryzalam ja malosolnymi - scielo mnie na pol dnia. Tak mnie brzuch bolal, ze nie moglam sobie miejsca znalezc.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale kwasne wcale nie jest powiedziane ze synus bedzie [emoji12] ja w kazdej ciazy jem kwasne a slodkie jest bee, i mam dwie corki. I teraz pewnie tez jednak cora bedzie bo jem to samo [emoji6]
A zachcianki macie ? Ja nie zapomne jak w pierwszej ciazy bylismy z mezem na spacerze i nagle mi sie zachcialo bulki z pasztetem, a ze do domu dosc daleko, to weszlismy do sklepu i kupilismy bulke i pasztecik z kogutka i stalam potem jak sierotka pod sklepem i jadlam ta bulke haha [emoji4][emoji3][emoji3]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha IzulQa mialam ostatnio podobnie - zachcialo mi sie bulki,a ze w pracy nie mam warunkow do robienia kanapek to polecialam do sklepu i kupilam bulke, kabanosa i ogorka kiszonego. Najlepiej smakowalo wszystko na raz haha :D mialam tez ochote na loda z maka z polewa toffe ..w nocy. No i moj M pojechal, przywiozl mi dwa gdybym chciala dokladke[emoji14]
A powiedzcie mi jak u Was z libido? Myslicie o przytulankach czy narazie kompletnie nie?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

zachcianek nie mam, po lodziku juz mdlosci wracaja, hmm ostatnia tura recznikow w pralce, dom prawie posprzatany, Tomek u matki panele zaklada (ja nie jechalam, bo szwagierki ogladac nie mam ochoty) i wyleguje sie w lozku

Izu to mnie pocieszyłaś, że z córcią też tak miałaś, że Ci nagle mdłości odpuściły i było dobrze, dzięki :happy:

Anio0 mnie też zapach detergentów przyprawiał o mdłości, a teraz nic.

MyDream jakoś średnią mam ochotę na bzykanko, a do tego jakoś się boję o dzidzię i dlatego już od ładnych paru dni nic a nic.

A mnie ssie już wytrzymać nie mogę bo rosołek się gotuje i tak mi się go chce. Dobrze że w szybkowarze to szybko będzie. A po zachciance na śledzie nic nie zostało, kupiłam składniki na sałatkę i chyba jej w końcu nie zrobię...

reklama
Hej dziewczynki . Wygonilam moichc chłopaków na spacer a teraz mam wyrzuty sumienia bo padać zaczelo i zimno sie zrobilo. No nie moge tak lezec. W domu balagan dziecko sie prosi na dwór a ja ledwo co biad zrobilam i znowu na łóżko wrocilam.

Z synem do połowy ciazy jadłam caly czas śledzie i grejpfruty. A potem mi przeszlo. Teraz nic nie mam. Czasami lekkie mdłości ale to rzadko i to wszystko. Nie wiem czy to dobrze czy zle. Ja w sumie każdą ciążę dobrze znosilam wiec ciezko powiedziec ze brak objawow u mnie cos znaczy. Plamic przestalam. Od wczorajszego wieczora spokoj wiec raczej nie bede musiala na ip jechać. Musze i tak wczesniej pojsc do gina bo w czwartek mam test obciazenia glukoza a zapomnialam skierowania.

Do góry